Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Notícies

L’Espai Jove reprèn l’activitat el 22 de juny i oferirà aules d’estudi amb cita prèvia del 25 de juny al 9 de juliol

Les aules d’estudi funcionaran de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 24 hores, i també, els caps de setmana: dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Per poder fer-les servir, cal demanar cita prèvia al whatsapp 607 66 68 31, a l’e-mail espaijove@sitges.cat o al telèfon 93 894 20 47.

Últims dies per formalitzar les inscripcions als casals d’estiu a Sitges

El Retiro i el Prado, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, s’han incorporat a l’oferta de propostes per ampliar l’accés de les famílies a més activitats. Les dues entitats potencien propostes amb l’art com a fil conductor. Fins divendres, 12 de juny, les famílies que ho desitgin poden inscriure els infants i joves als diversos casals d’estiu que organitzen les AFA’s i entitats amb la col·laboració de l’Ajuntament, aquest any amb especial atenció a les normatives sanitàries contra la Covid-19. Tota la informació es pot consultar a través de la pàgina web municipal a de l’apartat Activitats d’estiu.

Obertes les inscripcions per a les estades esportives i els casals d’estiu a Sitges

Les famílies que ho desitgin ja poden inscriure els infants i joves a les estades esportives o els diversos casals d’estiu que organitza l’Ajuntament de Sitges, aquest any amb especial atenció a les normatives sanitàries contra el COVID-19. Tant la informació com les inscripcions es poden realitzar en aquest web, dins de l’apartat Activitats d’estiu.

Carregant resultat