Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Notícies

La Generalitat paga gairebé un 7% del deute amb l’Ajuntament pel finançament endarrerit de les llars d’infants municipals

L’Ajuntament rep de la Generalitat de Catalunya 225.785,71 € en concepte de finançament de les escoles bressol municipals que l’administració catalana va deixar d’ingressar a partir del 2012. La resta de l’aportació pendent, 445.380,21 €, s’ingressarà durant els propers 10 anys.

La regidoria d’Educació reactiva els tallers educatius adreçats a les famílies

El taller ‘Com Educar Positivament es realitzarà telemàticament el proper 27 d’octubre a les 19 hores. Per inscriure’s cal enviar un e-mail a educacio@sitges.cat fins al 26 d’octubre a les 15 hores.   També està previst organitzar el 5 de novembre a les 19 hores el taller ‘Educar sense cridar al Centre Cultural Miramar i  el 18 de novembre el seminari ‘Hàbits cibersaludables. Prevenció en ciberaddiccions’ a l’Espai Jove.

El Centre de Formació d’Adults ofereix cursos breus sobre escriptura, joieria o art floral

L’oferta del Centre de Formació d’Adults (CFA) ofereix un total d’11 Tastets formatius breus sobre escriptura, joieria creativa, informàtica, el tradicional art floral japonès o modelar joies en miniatura. Actualment hi ha places vacants a 4 dels cursos. Les persones interessades han de trucar al Centre al telèfon 93 894 10 48.

Carregant resultat