Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Notícies

Un grup de sitgetans fabriquen mascaretes de plàstic i altres peces impreses en 3D per al personal sanitari

Un grup de persones s’han organitzat per confeccionar, de manera altruista, mascaretes i altes peces amb impressores 3D per protegir del contagi del coronavirus. Aquests objectes es destinen principalment a personal sanitari. Una remesa d´aquestes màscares s´ha entregat aquesta mateixa tarda a la residència Sitges Park.

La Llar d’Infants La Moixiganga torna a obrir la matrícula de P0 per iniciar el servei a partir d’aquest mes d’abril

Del 20 al 27 de març les famílies, amb nadons nascuts el 2019, podran fer la matrícula a la Llar d’Infants municipal La Moixiganga que obrirà una nova aula de nadons en cas de tenir suficient matriculació. L’infant ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes en el moment d’iniciar-se el servei, aquest mes d’abril

La regidoria d’Educació organitza el Taller ‘Com educar positivament’

El Taller s’impartirà els dies 10 i 17 de març, de 19 a 21 hores, al Centre de Formació d’Adults. L’objectiu de la proposta, adreçada a famílies amb fills i filles de 6 a 16 anys, és oferir eines per poder exercir el rol educatiu de forma positiva i assertiva. La programació dels tallers educatius es complementarà el 31 de març amb el ‘Seminari d’Hàbits cibersaludables. Prevenció en ciberaddiccions’, que serà gratuït i es farà a l’Espai Jove.

Carregant resultat