Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Notícies

El Servei d’Educació organitza el 23 de febrer una sessió informativa sobre la  preinscripció escolar per al curs 2021-2022

La xerrada es farà telemàticament a partir de les 18 hores a través del canal oficial de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. L’objectiu de la sessió és assessorar i orientar les famílies de Sitges, que hagin de fer la preinscripció per primera vegada dels seus fills i filles a Educació Infantil (P3) o que comencin a cursar l’ESO (Educació Secundària Obligatòria).

L’Escola Municipal de Música estrenarà l’activitat ‘Bosses de Brossa Session’

El professor de percussió, Pinyu Martí, juntament amb altres docents del centre conduiran aquesta proposta didàctica i musical, que se celebrarà virtualment el proper dijous, 4 de febrer, a les 18.15 hores. L’objectiu és fer música en directe utilitzant unes senzilles bosses de plàstic.   La sessió és oberta a tota la ciutadania i per poder assistir-hi cal connectar-se al canal d’Instagram del centre (@emmsitges). Simultàniament, els alumnes i les famílies del centre podran interactuar activament en línia mitjançant la plataforma Google Meet.

L’Ajuntament s’encarrega aquest dilluns del cribatge al personal de les llars municipals i del Centre de Formació d’Adults

Amb l’objectiu de detectar casos positius asimptomàtics i evitar la propagació de la pandèmia, l’Ajuntament ha adquirit test d’antígens per fer la prova -el proper dilluns- al personal de les Llars d’Infants El Cercolet i la Moixiganga, del Centre de Formació d’Adults, i als professors del projecte ‘Instruments, companys d’escola’.

Carregant resultat