Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les inscripcions per la Mitja Marató ja superen les 2.600

Coneguts competidors com Arcadi Alibés o Xavier Bonastre i corredors amb marca procedents de clubs com el Cava Andorra o el Club J'Arribo han confirmat la seva assistència a la prova de diumenge.

La Mitja Marató de Sitges arrencarà aquest diumenge amb una llista d'inscrits que de moment, a data de dimarts, ja supera els 2.600 competidors. La Mitja sitgetana comptarà amb 150 col·laboradors, i amb la celebració dissabte de la Fira del Corredor i d'una taula rodona sobre les errades més comunes entre els corredors.

De moment, competidors coneguts i habituals d'aquestes curses com Arcadi Alibés, Artur Peguera, Xavier Bonastre o Enric Lopez Vilalta, i corredors amb marca procedents de clubs com el Cava Andorra, el J'Arribo i el Club Pretenc, no es perdran la prova de 21 quilòmetres. De entre els locals no faltaran alguns dels noms que ja coneixen el podi de la Mitja, com són Dani Serra o Vinyet Noguero.

Des de l'organització es recorda que els competidors disposaran d'un servei de dutxes. Uns autocars llançadora, situats a l'avinguda Sofía prop de la línia d'arriba, agafaran als corredors per portar-los fins a les instal·lacions del Poliesportiu Pins Vens equipat amb vestidors. Els corredors podran dutxar-se i fer la baixada fins al passeig novament.

A nivell de mobilitat, amb motiu de la cursa es produiran restriccions de trànsit entre les 10.00 i les 12.30 hores al sectors de Terramar, Vinyet, Passeig Marítim, av. Sofia, passeig de Vilanova i a Can Pei, entre d'altres.

Els veïns de l'urbanització Rocamar, que també es veuran afectats, disposaran d'una sortida alternativa travessant l'Autòdrom per arribar a la ctra. B-211 de Sant Pere de Ribes. També el trànsit a l'alçada de la rotonda de l'Escola “Bel Air”, patirà restriccions.


Més informació
Notícia: "Tret de sortida a la 28a edició de la Mitja Marató de Sitges" (21/12/2010)
Web oficial de la Mitja Marató de Sitges