Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Prop de cent joves corredors es donen cita a la "I Cursa ciclista de Santa Tecla"

Les proves federada i escolar van oferir als joves ciclistes un circuit molt ben condicionat i els ànims d'un nombrós públic assistent.

La primera Cursa Ciclista de Santa Tecla “Gran Premi Carbonell- Freixes” va tenir lloc en un circuit tancat situat a Can Pei-La Plana, de quasi un quilòmetre de distància, una prova puntuable per la Copa catalana i el Challenge Barcelona – Girona, que va assolir prop dels 100 participants, dividits en 6 categories; principiants, promeses, alevins de 1er any, alevins de 2on any, infantil de 1er any i infantils de 2on any.

Cal destacar la molt bona 2ona posició del corredor local Isaac Carbonell tot i patir una caiguda en el transcurs de la prova, i el fet que el club comarcal Velo Sprint Vilanova va quedar segon per equips. Un cop acabada la prova federada, va tenir lloc la prova escolar, que degut al gran nombre d'inscrits, 50 nens, es va tenir que dividir en 3 categories. Els infants van poder gaudir de córrer en bicicleta per un circuit molt ben condicionat, que va comptar amb molt públic assistent, i que va animar en tot moment als corredors.

Finalitzada la prova, el Regidor d'Esports, Rafael Roig, i el regidor d'Educació, Javier Fernández, la Presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas i altres personalitats van lliurar els premis i trofeus a tots els participants i els representants de la Federació van felicitar al Club Ciclista Velo Sprint i a l'Ajuntament per l'organització i el gran nombre de participants.

El proper diumenge dia 28 a Vilanova, el Club ciclista Velo Sprint organitzarà una altra cursa ciclista d'aquesta mateixa categoria, serà en aquest cas la X Ruta del Xató, aquesta cursa es farà als voltants del carrer Masia d'en Cabanyes al circuit que rodeja la fàbrica Prysmian (antiga Pirelli). En aquesta cursa podran participar també tots els nens i nenes que vulguin de 5 a 14 anys on només han de dur bicicleta i casc.


Classificacions

Els resultats dels corredors locals van ser els següents:

1er en la categoria de pre-benjamins: Abel Gordillo
8é en la categoria de pre-benjamins: Iu Gran de Tena
9é en Benjamins de 2on any: Fidel Pérez
4art en Principiants: Sergi Olià
4art en Alevins de 1er any: Robert Barroso
5é en Alevins de 1er any: Jorge Martínez
3era en Alevins de 2on any: Marta Zanón.
2n en infantils de 1er any: Xavier Pestellé
11è en infantils de 1er any: Gerard Aragón
2on en infantil de 2on any: Isaac Carbonell
3er en infantil de 2on any: Marc Muñoz
4art en infantil de 2on any: Dani Ginés
5é en infantil de 2on any: Bernat Font
6é en infantil de 2on any: Alejandro Cruz
10é en infantil de 2on any: Àlex Carretero
13é en infantil de 2on any: Ivan Nafria


Els guanyadors de les curses populars van ser:

Categoria de 5 i 6 anys: 1er Matias Benbenuto, 2on Angela carrascosa i 3er Joan Rosa.
Categoria de 7 i 8 anys: 1er Lluc López, 2on Genís Escoté i 3er Dorian Villalba.
Categoria de 9, 10 i 11 anys: 1er Alejandro Morales, 2ona Neus Palacios i 3er Gastón Figliozzi.