Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

Notícies

Els Reis d'Orient arriben a Sitges per repartir il·lusió i màgia

Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb les seves comitives, han baixat les escales de La Punta i s’han dirigit a la Fragata per començar la Cavalcada de Reis. Ses Majestats han desfilat pels carrers de Sitges davant les cares d'il·lusió de centenars d’infants. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el regidor de Tradicions i Festes, David Martínez, han donat també la benvinguda als reis d’Orient abans que comenci la nit més màgica de l’any.

Les Patges reials recullen les cartes amb els desitjos dels infants de Sitges

Omara, Kadek i Sebai, les enviades pels Reis Mags a Sitges, han arribat a la vila aquest divendres per rebre les peticions dels més petits i coordinar la cavalcada de Ses Majestats. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Sitges demà diumenge, 5 de gener, a partir de les cinc de la tarda. El recorregut de la cavalcada de Reis començarà a La Fragata i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament.

La Cavalcada de Reis 2020 a Sitges, sense cavalls i amb més presència de dones a les comitives reials

Com a grans novetats, la Cavalcada de Reis 2020 no tindrà animals, augmentarà la presència de dones a les comitives reials i s’utilitzaran embolcalls biodegradables per  repartir els caramels aptes per a celíacs. El recorregut de la desfilada de Melcior, Gaspar i Baltasar també canviarà i s’iniciarà des de la Fragata.

Sitges presenta més d’una vuitantena de propostes per gaudir del Nadal

Ajuntament, entitats i associacions programen activitats per a tots es públics durant aquestes Festes, agrupades en la campanya ‘Surt al carrer i troba la màgia’. L’objectiu de la iniciativa és fomentar la cultura, incentivar l’activitat comercial i donar a conèixer a la ciutadania i als visitants totes les activitats que ofereix la vila durant el Nadal.

Carregant resultat