Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Notícies

L’Ajuntament recorda que la inscripció vigent al Registre de sol·licitants d’HPO de Sitges és imprescindible per optar a les properes adjudicacions

La inscripció al Registre de sol·licitants té validesa d’un any i cal renovar-la per mantenir-ne la vigència. Qui vulgui inscriure’s per primera vegada, pot fer-ho a l’OAC o per via telemàtica, mitjançant la seu electrònica. Les persones amb inscripció vigent però que hagin canviat de situació familiar i/o econòmica cal que informin a l’Ajuntament d’aquests canvis.

Entrega de claus a les famílies de ‘Marinada’: 43 habitatges amb protecció oficial

Aquest dijous 26 de maig s’han entregat les claus a les persones adjudicatàries dels 43 habitatges de lloguer social amb protecció oficial de la promoció Marinada (Sitges). Un projecte resultant de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sitges, la Fundació SALAS per l’Accessibilitat, i la Fundació Nou Lloc Habitatge Social, i que s’ha formalitzat per mitjà d’un dret de superfície.

L’Ajuntament de Sitges obre la segona convocatòria d’ajudes per a la Inspecció Tècnica d’Edificis i Certificats Energètics

La Regidoria d’Habitatge destina una partida de 25.000 euros per incentivar la millora, conservació i manteniment del parc d’habitatges de Sitges. Poden sol·licitar l’ajut les juntes, comunitats de propietaris o els propietaris únics d’edificis amb habitatges destinats a residència habitual i permanent, amb una antiguitat superior als 45 anys.

Carregant resultat