Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Notícies

L’Ajuntament publica el llistat provisional de persones participants a l’adjudicació d’Habitatge de Protecció Oficial

447 inscripcions compleixen els requisits de la convocatòria i continuen el procés d’adjudicació dels primers 43 habitatges de la primera promoció d’HPO. La Regidoria d’Habitatge preveu que el lliurament de claus a les persones beneficiàries sigui a partir del mes de maig. Les persones o unitats de convivència inscrites a partir del 19 de febrer, inclòs, i aquelles a qui no s’adjudiqui cap habitatge podran optar a la segona promoció d’HPO, prevista a finals d’aquest any, amb 62 habitatges més.

Continua el procés d’adjudicació d’Habitatge de Protecció Oficial

Un cop tancat el termini d’inscripcions per optar a la primera promoció d’HPO, el divendres 18 de febrer, l’Ajuntament de Sitges inicia l’anàlisi de dades per configurar les llistes provisionals de persones admeses i excloses, que es donaran a conèixer pròximament. La Regidoria d’Habitatge preveu que el lliurament de claus a les persones beneficiàries dels habitatges sigui a partir del mes de maig. Les persones o unitats de convivència inscrites a partir del 19 de febrer, inclòs, i aquelles a qui no s’adjudiqui cap habitatge podran optar a la segona promoció d’HPO, prevista a finals d’aquest any.

L’Ajuntament fa una crida a les propietats amb habitatges disponibles perquè s’afegeixin al programa Reallotgem

El programa vol donar resposta a situacions d’urgència social a través de la mobilització d’habitatges disponibles de mercat privat, els quals signaran un contracte de lloguer amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, qui podrà avançar-los, de cop, els primers 18 mesos.   L’Ajuntament de Sitges és l’encarregat de cercar aquests habitatges, i les famílies que se’n beneficiïn hauran de fer una aportació mensual d’entre el 10 i el 18% dels seus ingressos en concepte de lloguer, tot i que l’import íntegre del lloguer mensual serà abonat per la Generalitat.

L’Ajuntament de Sitges permet acreditar els ingressos del 2021 per optar a la primera promoció d’HPO

Aquelles persones que hagin millorat els seus ingressos respecte el 2020, últim exercici fiscal disponible, poden sol·licitar la modificació de les dades, mitjançant instància, per actualitzar la seva situació econòmica.   Les persones, famílies o unitats de convivència interessades en optar a l’adjudicació d’Habitatge de Protecció Oficial en règim de lloguer han de tenir una inscripció vigent al Registre de Sol·licitants d’HPO, en data de 18 de febrer, i complir amb els requisits establerts a les bases de la promoció.

Carregant resultat