Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Notícies

L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts al lloguer 2022-2023

Les persones beneficiàries de l’ajut hauran de presentar, mensualment a l’Ajuntament, la justificació o el rebut de pagament del lloguer, per rebre la prestació i els cobraments quadrimestrals. Les bases de la convocatòria s'han modificat per arribar als col·lectius amb majors dificultats econòmiques. Les ajudes van arribar a 387 famílies en la convocatòria 2021-2022.

L’Ajuntament recorda que la inscripció vigent al Registre de sol·licitants d’HPO de Sitges és imprescindible per optar a les properes adjudicacions

La inscripció al Registre de sol·licitants té validesa d’un any i cal renovar-la per mantenir-ne la vigència. Qui vulgui inscriure’s per primera vegada, pot fer-ho a l’OAC o per via telemàtica, mitjançant la seu electrònica. Les persones amb inscripció vigent però que hagin canviat de situació familiar i/o econòmica cal que informin a l’Ajuntament d’aquests canvis.

Entrega de claus a les famílies de ‘Marinada’: 43 habitatges amb protecció oficial

Aquest dijous 26 de maig s’han entregat les claus a les persones adjudicatàries dels 43 habitatges de lloguer social amb protecció oficial de la promoció Marinada (Sitges). Un projecte resultant de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sitges, la Fundació SALAS per l’Accessibilitat, i la Fundació Nou Lloc Habitatge Social, i que s’ha formalitzat per mitjà d’un dret de superfície.

Carregant resultat