Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Notícies

L’Ajuntament de Sitges obre la segona convocatòria d’ajudes per a la Inspecció Tècnica d’Edificis i Certificats Energètics

La Regidoria d’Habitatge destina una partida de 25.000 euros per incentivar la millora, conservació i manteniment del parc d’habitatges de Sitges. Poden sol·licitar l’ajut les juntes, comunitats de propietaris o els propietaris únics d’edificis amb habitatges destinats a residència habitual i permanent, amb una antiguitat superior als 45 anys.

L’Ajuntament publica el llistat provisional de persones participants a l’adjudicació d’Habitatge de Protecció Oficial

447 inscripcions compleixen els requisits de la convocatòria i continuen el procés d’adjudicació dels primers 43 habitatges de la primera promoció d’HPO. La Regidoria d’Habitatge preveu que el lliurament de claus a les persones beneficiàries sigui a partir del mes de maig. Les persones o unitats de convivència inscrites a partir del 19 de febrer, inclòs, i aquelles a qui no s’adjudiqui cap habitatge podran optar a la segona promoció d’HPO, prevista a finals d’aquest any, amb 62 habitatges més.

Continua el procés d’adjudicació d’Habitatge de Protecció Oficial

Un cop tancat el termini d’inscripcions per optar a la primera promoció d’HPO, el divendres 18 de febrer, l’Ajuntament de Sitges inicia l’anàlisi de dades per configurar les llistes provisionals de persones admeses i excloses, que es donaran a conèixer pròximament. La Regidoria d’Habitatge preveu que el lliurament de claus a les persones beneficiàries dels habitatges sigui a partir del mes de maig. Les persones o unitats de convivència inscrites a partir del 19 de febrer, inclòs, i aquelles a qui no s’adjudiqui cap habitatge podran optar a la segona promoció d’HPO, prevista a finals d’aquest any.

Carregant resultat