Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Notícies

L’Ajuntament de Sitges regula els Habitatges d’Ús Turístic amb una ordenança pròpia

Amb l’ordenança es prohibeix la venda d’habitatges amb llicència d’ús turístic, per evitar l’increment del preu. D’aquesta forma, es limita la transmissibilitat dels pisos amb llicència, que la perdran en el moment en què passin a ser d’una nova propietat.   El reglament introdueix les condicions a la tipologia específica dels pisos d’ús turístic i estableix una regulació per a la racionalització de la implantació de pisos turístics per evitar incidències negatives en la qualitat de vida de la ciutadania, tal com recull el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.

L’Ajuntament obre la convocatòria d’ajuts al lloguer municipals amb una partida de 2,1 milions d’euros

Les persones beneficiàries de l’ajut hauran de presentar, mensualment a l’Ajuntament, la justificació o el rebut de pagament del lloguer, per rebre la prestació i els cobraments quadrimestrals. Les ajudes van arribar a 491 famílies el 2020, i en l’actual convocatòria s’amplia el ventall a les persones sense ingressos mínims demostrables.

La convocatòria per obtenir ajudes per a la Inspecció Tècnica d’Edificis i Certificats Energètics finalitza el 25 de maig

La regidoria d’Habitatge promou aquest primer programa d’ajudes destinat a juntes, comunitats de propietaris o propietaris únics d’edificis amb habitatges destinats a residència habitual i permanent, amb una antiguitat superior als 45 anys. Superar aquest programa és el pas previ i necessari per participar en les pròximes convocatòries per a la Rehabilitació Arquitectònica i Energètica pensades per millorar l’habitabilitat, la sostenibilitat i la qualitat del parc d’habitatge de Sitges.

Carregant resultat