Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Habitatge públic

HPO_BannerTwitter.jpg

 

L'Ajuntament de Sitges té com a objectius augmentar els ajuts al lloguer just fins arribar als 300.000 euros, com a mesura més urgent, a la vegada que avançar en el desenvolupament dels nous habitatges públics que han d'anar situats a la Plana Est.

El ple municipal va aprovar al passat mes de gener per unanimitat de tots els regidors i regidores aquest dijous, en una sessió extraordinària, el Pacte per l'Habitatge Públic a Sitges, un acord que recull els acords que permetran desplegar les polítiques d'habitatge públic que es duran a terme a la vila a partir d'ara. En els propers anys, el municipi oferirà fins a 657 habitatges públics de lloguer a la nova zona de desenvolupament urbanístic PPU1 La Plana-Santa Bàrbara-Vallpineda.



Consulta pública prèvia sobre aprovació del Reglament de Registre municipal de sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial de Sitges

(Pdf / 400KB)


Campanya de comunicació

L'Ajuntament de Sitges ha iniciat una campanya de comunicació per difondre les actuacions en matèria d'habitatge i les properes promocions d'habitatge públic.

HPO_insta.jpg