Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Activitats d'Estiu Jove 2021

Torna l'Estiu Jove de la Regidoria de Joventut

Activitats d'Estiu Jove 2021

Torna l'Estiu Jove de la Regidoria de Joventut

L’estiu és un bon moment per relaxar-nos i gaudir de moments d’oci sense presses tot coneixent noves opcions de diversió a la vila. És per això, que un estiu més tornen les activitats de l’Estiu Jove 2021 organitzades per la Regidoria de Joventut els matins de juliol.

Les activitats es dirigeixen a joves d’ESO de 12 a 17 anys i s’organitzen per setmanes. L’horari de les activitats és de 9h a 13h i el punt d’inici i final de les activitats sempre és l’Espai Jove de Sitges.

Totes les activitats es duran a terme seguint els criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per COVID-19.

Les activitats tindran de 6 a 15 places per setmana amb possibilitat d’ampliar, segons demanda i si l’activitat ho permet.

 

Les activitats són:

 

Surf i Surt Pàdel

Del 5 al 9 de juliol

Si t’agrada l’esport i el mar el pàdel surf és la combinació perfecte per gaudir del mar mentre practiques esport a l’aire lliure. Per aquesta activitats és imprescindible saber nedar.

 

Taller de Bicis

Del 12 al 16 de juliol

Si t’agrada el món de la bicicleta en aquest taller aprendràs sobre la seva mecànica i aprendràs a com conduir de forma responsable i segura. Farem sortides per la muntanya i el poble. Per aquesta activitat és recomanable que portis la teva bicicleta, preferiblement bici de muntanya. En cas que no sigui així te’n proporcionarem una.

 

Hípica

Del 19 al 23 de juliol

Si t’agraden els animals i el mon del cavall, aquesta setmana aprendràs les curses necessàries de l’animal i adquiriràs nocions bàsiques de muntura. Per aquesta activitat s’haurà de portar pantaló llarg per l’hora de munta a cavall.

 

Taller de robòtica

Del 26 al 30 de juliol

En aquest taller descobrirem i coneixerem els aspectes fonamentals que defineixen una Smart City, a més de poder simular projectes concrets de tecnologia Smart City que obrin la porta a pensar idees que es puguin aplicar a Sitges i que estiguin relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) recollits a l’agenda 2030. Per aquesta activitat es recomana portar el portàtil propi, en cas que no sigui així te’n proporcionarem un.

 

Taller de DJ

Del 26 al 30 de juliol

Si t’agrada la música aquest taller et permetrà descobrir el món dels Dj professionals i aprendre els conceptes bàsics de la feina. Aprenent sobre l’equip i software pel DJ, com treballa un Dj,  preparar una sessió i coneixements bàsics.

 

 

Inscripcions

Les inscripcions estaran obertes del 17 al 29 de maig. Un cop omplertes totes les places, es farà llista d’espera. El preu per setmana serà de 60€.

Per fer la inscripció haureu:

  • Omplir la butlleta d'inscripció
  • Omplir una declaració responsable conforme us feu responsables davant de la situació actual que estem vivint amb el COVID-19
  • Aportar el document conforme el vostre fill/a té les vacunes al dia
  • Una còpia de la targeta sanitària
  • Certificat conforme el/la vostre jove pot marxar sol/a (si és el cas)

> Sol·licitud d'inscripció electrònica


Més informació

Per qualsevol dubte es pot contactar amb l’OAC o amb l’Espai Jove via correu electrònic a espaijove@sitges.cat.