Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Notícies

La regidoria de Joventut programa xerrades virtuals sobre sexualitat i afectivitat

Les 9 sessions s’adrecen a adolescents de 12 a 17 anys i es faran des del març fins al juny, a les 5 de la tarda a través de la plataforma zoom. El cicle de xerrades tractarà sobre temes diversos com la identitat de gènere, les relacions sanes vs. les relacions tòxiques, la diversitat sexual, el respecte dels drets LGTBI o l’educació sexual, entre d’altres. La primera xerrada tindrà lloc aquest dijous amb motiu del Dia Internacional de les Dones i girarà entorn als estereotips de gènere.

La regidoria de Joventut convoca la jornada participativa ‘JOVE: tu tens la paraula!’ per recollir les opinions d’aquest col·lectiu

La jornada tindrà lloc el dissabte 27 de febrer a partir de les 10 i permetrà tractar temes relacionats amb l’Educació i Formació; Cultura i Oci; Ocupació; Salut i cohesió social; Habitatge i Mobilitat. Serà la primera de les jornades que s’organitzaran per desenvolupar el Pla Local de Joventut. Els joves interessats hauran de fer una inscripció prèvia a la pàgina web municipal de Decidim Sitges: https://decidim.sitges.cat/.

L’Espai Jove  manté actius la majoria dels serveis amb totes les mesures de prevenció

Les aules d’estudi, l’assessorament juvenil (en àmbits com el treball, els estudis, l’habitatge) i el territori privat (per parlar de sexualitat, prevenció d’addiccions a les pantalles, a l’acohol, a les drogues i  altres temes de caire personal) funcionen amb cita prèvia de dimarts a dijous de 10 a 14 h i de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.

Carregant resultat