Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Notícies

Finalitza la primera part de la campanya de foment de l’ús de la mascareta entre els joves

L’Ajuntament ha posat en marxa diverses actuacions durant l’estiu per fomentar l’ús de la mascareta i el compliment de les mesures de seguretat sanitària entre la població. Entre les actuacions adreçades al col·lectiu de gent jove, s’ha posat en funcionament un equip d’agents cívics i una campanya a través de les xarxes socials.

Els agents de convivència nocturn constaten l’ús majoritari de la mascareta obligatòria entre la ciutadania

El nou servei d’agents cívics que l’Ajuntament ha posat en marxa a les principals zones d’oci nocturn, considera que per ara les persones que rebutgen els consells sanitaris i de protecció de la Covid-19 són majoritàriament de mitjana o edat avançada. El servei d’informadors forma part del pla de treball que la regidoria de Joventut ha activat per recordar la gent jove sobre la importància de seguir les mesures de seguretat. El pla inclou també la distribució de mascaretes i una campanya a Instagram, amb missatges molt directes adreçats als joves.

La regidoria de Joventut impulsa un pla d’acció per reforçar a les xarxes socials i també al carrer l’ús de la mascareta entre els joves

Es potenciarà la sensibilització, a peu de carrer, a partir d’aquest dijous mitjançant un servei d’agents de convivència als principals carrers d’oci nocturn i també del passeig per informar i prevenir sobre les mesures sanitàries de la Covid-19. L’horari del servei serà els dijous, divendres i dissabtes nit de 22.00 a 03.00 hores. A través de les xarxes socials es difondrà la campanya de sensibilització per tal que els joves, entre 16 i 35 anys, portin posada la mascareta per evitar contagis de Covid-19. També es repartiran entre els joves 800 mascaretes, elaborades per les cosidores voluntàries de Sitges.

L’Espai Jove obrirà les aules d’estudi amb cita prèvia del 25 de juny al 9 de juliol

Fins al 9 de juliol, les aules d’estudi funcionaran de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 24 hores, i també, els caps de setmana: dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Per poder fer-les servir, cal demanar cita prèvia al whatsapp 607 66 68 31, a l’e-mail espaijove@sitges.cat o al telèfon 93 894 20 47.

Carregant resultat