Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

Notícies

Medi Ambient acorda l’arranjament de camins amb l’ADF, la Diputació i empreses explotadores de les pedreres

Portland realitzarà l'arranjament del camí que enllaça Vallcarca i Mas Quadrell, mentre que Promsa portarà a terme l'arranjament del camí que comunica el poble de Garraf amb les masies de Campdàsens i Can Lluçà, després d’un acord coordinat des del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sitges. Les tasques d'arranjament han d'estar executades abans de l’inici del període d’alt risc d’incendi forestal, el 15 de juny.

El Festival Sitges ReciclArt escalfa motors amb la 6a Sitges Clean Up Day

La 6a edició del Sitges Clean Up Day, una acció de neteja participativa, tindrà lloc el 5 de maig de 9 a 13 h. L’acció de neteja es farà a la platja situada davant del CEM (Passeig Marítim, 72). Els participants hauran d’inscriure’s a aquesta acció de sensibilització que enguany també suma enguany a l'Ultra Clean Marathon al seu pas per Sitges.

El taller ‘Carnaval La Mar de Plàstic’ promou la sensibilització per a la cura del medi ambient

La regidoria de Cultura, Tradicions i Festes promou el taller ‘Carnaval La Mar de Plàstic’, que tindrà lloc avui a les 17 h al Centre Cultural Miramar en el marc de l’exposició ‘No et perdis la carrossa’. L’activitat és gratuïta i permetrà a petits i grans fer màscares, perruques i disfresses a partir de plàstics d’ús quotidià recuperats i restes plàstiques trobades al litoral sitgetà.

Carregant resultat