Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi ambient

Notícies

L’Ajuntament de Sitges decreta un dia de dol oficial per la mort del Fill Predilecte, Isidre Pañella i Virella

Les banderes oficials onegen a mig pal i amb crespó negre en record d’Isidre Pañella i Virella, nomenat l’any 2016 Fill Predilecte per la seva dedicació a la vila. Pañella, pirotècnic de professió, va ser dissenyador artístic del castell de focs de la Festa Major durant més de 50 anys, així com també president de la Comissió de Festes, cofundador de la colla Jove del Ball de Diables de Sitges, escenògraf i premi Trinitat Catasús.

El cementiri de Les Pruelles de Sitges, candidat a millor iniciativa mediambiental de l’Estat

El projecte ‘El jardí de les roselles’ del cementiri de Les Pruelles és finalista del V Concurs de cementiris d’Espanya, organitzat per la revista Adiós Cultural. L’espai de Les Pruelles competirà juntament amb ‘El camí del bosc’ del cementiri Comarcal Parc de Roques Blanques, del Papiol, i el Parque de la Paz de València.

El Pla d’Equipaments 2018-2027 passa pel ple municipal, com a pas previ a l’audiència pública del mes de setembre

El regidor de Territori, Sostenibilitat i Habitatge, Jordi Mas, ha donat compte en el ple municipal de juliol del Pla d’Equipaments 2018-2027, que preveu, entre d’altres, una nova llar d’infants, un segon CAP i un complex polivalent al PPU1. El resultat del procés participatiu de les necessitats de Sitges en equipaments es presentarà a la ciutadania el mes de setembre vinent. El ple de juliol ha donat llum verda a una modificació de crèdit per atorgar una subvenció al Festival de Música Jardins de Terramar.

Carregant resultat