Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació ciutadana

Notícies

El procés participatiu del Pacte Local per a la recuperació socioeconòmica de Sitges postCovid-19 dedica una jornada amb persones dels col·lectius vulnerables de la crisi

El proper 19 de juny es realitzarà una sessió virtual per escoltar i aprofundir en els problemes econòmics i socials reals generats per la pandèmia del coronavirus. Les persones interessades, que no formin part de cap entitat, poden entrar a la portal de participació Decidim Sitges i inscriure’s per poder participar a la jornada que es durà a terme per mitjans telemàtics.

L’Ajuntament de Sitges convoca aquest divendres la segona audiència pública telemàtica sobre la Covid-19

El Govern Municipal donarà compte de les mesures adoptades en relació al coronavirus i de l’evolució de la pandèmia, i alhora respondrà les inquietuds de la ciutadania generades per la Covid-19. També explicarà les accions que es realitzen per donar resposta a les necessitats imminents de la ciutadania. L’audiència tindrà lloc aquest divendres a les 5 de la tarda, i es podrà seguir en directe a través del Canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges. La ciutadania que ho vulgui podrà participar a través del xat de Youtube.

Carregant resultat