Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació i Transparència

Consultes ciutadanes

lesbotigues.jpg

 

(Novembre 2018) Consulta popular de Les Botigues de Sitges

L’Ajuntament va obrir un procés de participació per saber si la ciutadania de Les Botigues de Sitges optava per la segregació del terme municipal de Sitges i la posterior annexió a Castelldefels.

Van participar un total de 440 persones, el que representa un 24% de participació del total de la població major de 16 anys censada a Les Botigues de Sitges (1.858 persones).

El 88’18 % (388 vots) dels que han pres part en aquest procés han optat pel sí, un 11’36 % (50 vots) pel no i 2 vots en blanc.


 

 

(Abril 2018) Procés de participació sobre el Pla d'Equipaments

L'Ajuntament va posar en marxa un procés participatiu per definir els nous equipaments de Sitges.

El Pla Director d'Equipaments defineix els edificis i espais dels quals haurà de disposar el municipi fins al 2028 en l'àmbit de la Cultura, la Salut i l'Assistència, l'Ensenyament, els Esports i la Promoció Econòmica. 


 

 

(Març 2017) Elecció del delegat/da de l'Alcalde al Poble de Garraf

L'Ajuntament de Sitges va portar a terme un procés de participació ciutadana per escollir el nou Delegat o Delegada de l'Alcalde al Poble de Garraf amb la intenció d'implicar la ciutadania en un procés de participació ciutadana d'elecció directa dels representats institucionals.

La votació es va realitzar el 4 de març de 2017 i la candidatura més votada va ser la de Mateos Ayza, Rafael.


 

 

(Novembre 2014) Procés de participació ciutadana del 9N

El dia 9 de novembre de 2014, el Govern de la Generalitat de Catalunya va obrir un procés de participació ciutadana en què els catalans i les catalanes i les persones residents a Catalunya van poder manifestar la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya.


 

 

(Juny 2013) Recollida d'opinió sobre toponímia de la plaça i carrer Espanya

L'Ajuntament de Sitges va posar en marxa un procés de participació ciutadana per conèixer l'opinió dels ciutadans sobre la recuperació de les denominacions del carrer de la Bassa Rodona i la plaça del Pou Vedre, en substitució de carrer d'Espanya i Plaça d'Espanya.