Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Past events

  • 2024-04-19T07:00:00+02:00
  • 2022-01-07T12:00:00+01:00
Abril 19 Divendres

19/04/2024 a 07:00 a 07/01/2022 a 12:00
Passeig Marítim- a l’altura del Club de Mar

Trobaràs una àmplia oferta d’articles artesans i fets a mà

  • 2024-04-19T00:00:00+02:00
  • 2021-12-06T23:59:59+01:00
Abril 19 Divendres

19/04/2024 a 06/12/2021

Torna el Sitges Tapa a Tapa edició de tardor! 11 dies per tastar fins a 30 propostes gastronòmiques en miniatura maridades amb cervesa Damm.

  • 2023-11-18T21:00:00+01:00
  • 2023-11-18T22:00:00+01:00
Novembre 18 Dissabte

18/11/2023 de 21:00 a 22:00
Restaurant Hotel Boutique Casa Vilella.

Tercera edició de la Ruta gastronòmica de la DO Penedès a Sitges. Unim la gastronomia marinera amb ADN sitgetà amb la seu raïm local. Una experiència pels més sibarites del paladar, en un entorn arquitectònic excepcional: una de les cases més emblemàtiques del Passeig Marítim de Sitges, actual Hotel Casa Vilella.

  • 2023-11-18T19:00:00+01:00
  • 2023-11-18T21:00:00+01:00
Novembre 18 Dissabte

18/11/2023 de 19:00 a 21:00
CIM – Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges i Capella de l’Hospital Sant Joan (Sitges)

Sentir com la música i el vi comparteixen una mateixa vi-bració en aquesta activitat. L’estat de serenitat que pot generar un concert de handpan dins la preciosa capella modernista del 1915 de l’Hospital de Sitges: un pla perdecte perfecte per a degustar un vi del celler amb tots els sentits oberts i disposats a vi-brar. Mitjançant la dimensió vi-bracional de la música, viurem els sons terrenals i ancestrals cap a cants harmònics èters, i el vi i la música es barrejaran en l’espai sagrat i màgic de la capella de l’Hospital de Sitges.

  • 2023-11-18T12:00:00+01:00
  • 2023-11-18T14:00:00+01:00
Novembre 18 Dissabte

18/11/2023 de 12:00 a 14:00
Centre d'Interpretació de la Malvasia

Oui, els macarons són una delícia típica de França; no els confonguis amb els que s’escriuen amb dues erres. Combina dos productes selectes: Malvasia de Sitges i aquest dolç en forma de galeta, amb dues tapes de farina d’ametlla cuita com un merengue, farcides de ganache, o cremes de diferents gustos. En una paraula: opulència. Un duet conduït per un altre parella: la sommelier Nika Shevela i la xef pastissera Ruth Gou. Gaudeix d’aquests dos luxes delicats, fets artesanals, i amb un context històric i territorial apte per a amants del dolç.

  • 2023-11-17T19:00:00+01:00
  • 2023-11-17T21:00:00+01:00
Novembre 17 Divendres

17/11/2023 de 19:00 a 21:00
Centre d'Interpretació de la Malvasia

Aquesta exclusiva activitat consisteix en un tast de vins dolços guanyadors del Concours Mondial de Bruxelles, de la mà del seu coordinador a Espanya i Catalunya Frederic Galtier. El Concours Mondial de Bruxelles es celebra cada any, i és un espai on es seleccionen els millors vins internacionals en cada categoria en quatre sessions. L’any passat, el celler de l’Hospital va tenir l’honor de guanyar una medalla d’or a l’apel·lació de “Vino de la Tierra” amb la Malvasia Dolça 2011, i amb aquesta activitat volem donar a conèixer altres malvasies premiades, imprescindibles en el nostre viatge més internacional.

  • 2023-11-13T16:00:00+01:00
  • 2023-11-13T20:00:00+01:00
Novembre 13 Dilluns

13/11/2023 de 16:00 a 20:00
Centre d'Interpretació de la Malvasia

Tercera edició de l’espai on productors, elaboradors, distribuïdors i restauradors podran compartir coneixements de la Malvasia de Sitges. Una oportunitat única per presentar productes i crear xarxa. Una fira única i especialitzada en una sola varietal de raïm.

  • 2023-11-12T12:00:00+01:00
  • 2023-11-12T13:30:00+01:00
Novembre 12 Diumenge

12/11/2023 de 12:00 a 13:30
Centre d’ Interpretació de la Malvasia de Sitges, Plaça Joan Duran i Ferret, s/n

Presentació del nou llibre familiar. Descobrirem la nova Petita Història que es suma a la mítica col·lecció de referència de la cultura popular a Catalunya. Una obra plena d’història, llegendes, i, sobretot, Malvasia de Sitges, explicada a mida per la canalla de la casa, un relat entretingut que aproparà la història i importància d’aquest patrimoni líquid als més petits. Acte presentat per la mateixa il·lustradora Pilarín Bayés, acompanyada de les dues autores del text, Noemí Milà i Alba Gràcia.