Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, Plaça Joan Duran i Ferret, s/n
Presentació del Paté de Malvasia, elaborat per Embotits Mallart, el dissabte 11 de novembre al CIM. Un maridatge amb impacte social gràcies a la vinculació de la Fundació Mas Albornà i la inserció laboral de persones amb diferents capacitats; i el del Celler de l’Hospital amb la seva residència de gent gran.
Centre d’ Interpretació de la Malvasia de Sitges, Plaça Joan Duran i Ferret, s/n
Un tast de malvasies i taller de pigments i creació. La Malvasia de Sitges i l’art tenen una relació íntima. I és que a Sitges no hi ha art sense malvasia, i no hi ha malvasia sense art. En aquest taller sentirem la sinergia entre art i malvasia a través de pigments i eines naturals del Massís del Garraf i ho maridarem amb malvasies ADN Garraf en estat pur.
Durant l’activitat els participants coneixeran els avantatges i els inconvenients de les diferents ofertes de subministraments a casa, així com es facilitaran recursos per poder preveure possibles enganys en la contractació i, alhora, s’ensenyarà a entendre els diferents conceptes en les factures. Hilari Teixidó de l’empresa CIMAE impartirà aquesta xerrada participativa durant la qual els assistents podran preguntar tots els dubtes.
Aquest Nadal el comerç de Sitges torna a anar a 1.000 x hora. Del 3 de desembre al 5 de gener, comprar al comerç local adherit a Sitges Shopping tindrà premi. Podràs guanyar 1.000 € per gastar en només una hora.
Onzè tast del cicle de tastos Malvasia Power: relats embolcallats per les vinificacions de malvasia. Tast dirigit pel sommelier David Martínez i per la coordinadora del CIM Alba Gràcia. Acte de cloenda.