- 2021-11-27T11:00:00+01:00
- 2021-11-27T14:00:00+01:00
Ruta enogastronòmica
Diferents menús i degustacions maridades amb malvasies de tot el territori, en restaurants, bars i altres establiments de Sitges.
Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte
Diferents menús i degustacions maridades amb malvasies de tot el territori, en restaurants, bars i altres establiments de Sitges.
Diferents malvasies seran les protagonistes de la presentació del bar de vins del CIM: “La malvaseria del Corral de la Vila”. Tradició i elitisme snob en format fira popular.
Representació de la Llegenda de la Malvasia de Sitges per als més menuts
Diferents taules rodones reflexionaran sobre l’estat de l’enologia, l’enoturisme, el patrimoni, la història i la gastronomia d’aquesta varietat. I tot, en clau malvasia!
Taller d’expressió artística on el vi de malvasia serà el fil conductor en forma de tinta.
Tast de 4 vins de Malvasia de Sitges de diferents cellers. Dirigit per la sommelier Susana Parellada, de Wines Celler.
Tast de 4 vins de Malvasia de Sitges de diferents cellers. Dirigit pel sommelier Bruno Tannino.
Experiència enogastronòmica i cultural que marida el binomi terra i mar tan característic del Garraf. La pesca artesanal de temporada i la Malvasia de Sitges són els protagonistes. Inclou visita guiada, tast i àpat mariner.
Conferència - tast on els mots s’entrellacen amb els vins de malvasia, i on descobrirem que al món hi ha moltes llengües, i moltes malvasies.
Juntem mocadors de coll, gotims i granets de raïm, pàmpols i rissos. Un taller on explicarem el treball que feien les veremadores a les vinyes.