Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El CIES Nivell 10 renova la certificació ISO 9.001

La gestió del centre ha estat certificada des de l'any 2003 i enguany els resultats revelen un grau alt de maduresa en l'eficàcia.

L'abast dels serveis auditats del Centre de Formació i Treball Nivell 10 ha estat la totalitat dels que s'oferten en el centre; la formació per a empresaris i treballadors i les accions per a emprenedors, la formació, orientació i inserció ocupacional i els serveis complementaris com les jornades i seminari de l'Espai TIC, en el període de març de 2007 a maig de 2008. En l'actualitat, la Generalitat de Catalunya només requereix la certificació dels serveis de formació ocupacional per atorgar ajuts.

Els resultats fruits de l'auditoria revelen un grau de maduresa "alt" en l'eficàcia del sistema de gestió, un sistema que per altra banda es troba "ben dimensionat i entès". També revela que el sistema de gestió de la qualitat de l'organització esdevè l'adequat tant en els seus procesos com també en els propis de l'avaluació de rendiment i de la millora continua, aquest últim punt manté un tendència molt positiva, tant en la quantitat de les propostes com en la qualitat de les mateixes amb una forta orientació de servei al client. D'altra banda, l'informe també suggereix la potenciació en la retroalimentació del treball ntern.

La norma ISO 9.001 elaborada per l'Organització Internacional per a la Estandardització especifica els requisits per a un sistema de gestió en la qualitat que poden utilitzar-se per la seva aplicació interna en les organitzacions per a certificació.