Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Notícies

Sitges permetrà el bany recreatiu a les platges a partir de dimarts 2 de juny

L’ajuntament de Sitges permetrà el bany recreatiu a les platges del municipi a partir de dimarts vinent. A partir d’aquesta data, s’aniran implementant de forma progressiva les mesures de seguretat i sanitàries. Entre aquestes mesures, es preveu la contractació de 30 persones per dur a terme tasques informatives i de control d’aforament. El servei de salvament i socorrisme començarà el 8 de juny

La campanya ‘Sí, a Sitges’, inclou material informatiu per als establiments turístics

La regidoria de Turisme, en el marc de la campanya, ‘Sí, a Sitges’, ha produït material informatiu sobre les mesures de seguretat sanitària a aplicar durant la desescalada. Entre els materials hi ha un audiovisual descarregable i diferents cartells que es distribuiran gratuïtament a tots els establiments turístics i altres negocis que així ho requereixin.

L’Ajuntament de Sitges ha aprovat tres línies d’ajuts extraordinaris per a autònoms i empreses per fer front la crisi econòmica generada per la Covid-19

La convocatòria dels ajuts serà per finançar lloguers o hipoteques o subministraments dels locals comercials i per ajudar a treballadors autònoms. Els ajuts estan orientats també a fomentar la contractació laboral de persones i a la millora de l’ocupació. Amb aquestes mesures econòmiques, l’Ajuntament de Sitges vol contribuir a superar l’aturada econòmica de molts sectors a causa de la Covid-19. La convocatòria dels ajuts s'obrirà a l'endemà de la publicació al Diria Oficial de la Generalitat, a principis de la setmana vinent.

L'alcaldessa de Sitges signa un decret per donar les màximes facilitats a les terrasses

L’Ajuntament de Sitges ha elaborat un decret per poder flexibilitzar l’ampliació de terrasses i els horaris, però sempre mantenint les mesures de prevenció i garantint la seguretat i la mobilitat de les persones. L’objectiu del decret és agilitzar els tràmits, ja que les terrasses es podran instal·lar en el mateix moment de fer la petició mitjançant una comunicació prèvia. La petició, però, haurà d’incloure un certificat autoresponsable que hauran de signar els establiments conforme es compleixen les condicions establertes. Un altra novetat és que s’aplicarà una rebaixa del 75% en la taxa i el pagament no s’haurà de fer per endavant, com fins ara, sinó que es realitzarà a finals d’any en funció de l’ocupació real i l’aprofitament de l’espai públic.

Carregant resultat