Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Notícies

L’Ajuntament de Sitges promou una campanya per regalar roses i llibres aquest Sant Jordi 2020 atípic des del confinament

La regidoria de Promoció Econòmica impulsa una campanya per tal de poder fer arribar a la ciutadania roses i llibres per Sant Jordi. La campanya compta amb la col·laboració de tres floristeries de la vila. També s’han adherit a la iniciativa tres quioscos de Sitges, dos dels quals ofereixen el servei de llibres a domicili.

L’Ajuntament de Sitges promou una Borsa de treball específica amb professionals sanitaris

Davant l’emergència sanitària del coronavirus, el Servei d’Ocupació de l‘Ajuntament de Sitges ha creat una borsa específica per reclutar personal, principalment, auxiliars de geriatria, personal de neteja, metges i infermeres, per a les residències i empreses de serveis a les persones dependents del municipi de Sitges. Si hi ha persones interessades poden enviar el currículum vítae a clubdefeinan10@sitges.cat.

L'Ajuntament prepara ajuts a les empreses i autònoms per a l’ocupació i l’activitat productiva per fer front als efectes econòmics del coronavirus

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges prepara ajuts específics per a autònoms i per a les empreses amb la voluntat de minimitzar els efectes de la pandèmia sobre l’economia. Aquests ajuts es presenten al proper ple que tindrà lloc el 15 d’abril.

Carregant resultat