Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Notícies

La regidoria de Promoció Econòmica organitza la campanya Comerç Fantàstic durant el Festival de Cinema de Sitges

La campanya s’impulsa amb l’objectiu de crear ambient i dinamitzar l’economia de la vila i el comerç local, del 8 al 18 d’octubre. Com a novetat s’ha creat una col·lecció exclusiva de mascaretes fantàstiques Km0, dissenyades i creades a Sitges. Les mascaretes es lliuraran als clients que efectuïn compres mínimes als comerços inscrits a la campanya. Altres accions de la iniciativa comercial seran la decoració de carrers, una gimcana infantil, un concurs d’aparadors i la projecció de curts fantàstics a la fresca.

La regidoria de Promoció Econòmica amplia la dotació pressupostària d’ajuts municipals per beneficiar més empreses i autònoms

L’Ajuntament manté obert el termini per optar a quatre ajudes destinades a la contractació laboral, a la creació d’empreses, a la reactivació d’autònoms i empreses de més de 5 anys, i a cobrir les despeses derivades de la instal·lació de mesures higièniques i sanitàries per la Covid-19.

Més de 400 empreses i autònoms sol·liciten algun dels ajuts econòmics de l’Ajuntament de Sitges

Un 60% de les sol·licituds presentades fins la data són per al pagament de lloguers, hipoteques i subministraments, i un 31% per a autònoms de 2 a 5 anys. La regidoria de Promoció Econòmica manté obertes les ajudes destinades a la contractació posterior a l’estat d’alarma i finalització dels ERTO, i a autònoms donats d’alta entre l’1 de juliol i el 15 d’octubre. Properament l’Ajuntament activarà dos nous ajuts per a l’aplicació de mesures higièniques a establiments comercials i empreses, i a la reactivació d’autònoms i petites empreses amb més de cinc anys.

Carregant resultat