Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Notícies

Les obres del Mercat Municipal de Sitges comencen dilluns

L’actuació es realitzarà de l’11 de gener al 26 de febrer i està planificada perquè no hi hagi cap afectació amb l’activitat de l’edifici. No obstant això, la intervenció obligarà a suprimir durant uns dies, algunes places de càrrega i descàrrega o de taxis al carrer Salvador Mirabent, on s’estigui treballant, però en cap moment quedarà totalment tancat l’accés als aparcaments ni a cap altra zona del Mercat.

Sitges ofereix cursos de formació per a joves de la comarca per definir el seu futur professional

Els cursos que s’imparteixen en el marc del nou programa Garraf Singulars són el de manteniment d’embarcacions, nàutica bàsica i pesca artesanal; d’horta i vinya sostenible i, ajudant de cuina i obrador. El programa ofereix als joves orientació per definir el seu futur professional per tal que es puguin incorporar al mercat laboral o recuperar la vida acadèmica, i alhora també reben suport per buscar feina.

La regidoria de Promoció Econòmica ofereix una segona jornada informativa telemàtica sobre el Marketplace per fomentar la digitalització del comerç de proximitat

La nova jornada informativa telemàtica s’organitzarà el 3 de desembre a les 14 h telemàtica dedicada a aquesta plataforma per vendre online els productes del comerç de proximitat. Els comerços interessats a formar part del Marketplace associatiu català, rebran gratuïtament quatre sessions formatives online els dies 9, 10, 11 i 14 de desembre per mostrar el funcionament de la plataforma Cliccat.cat.

Carregant resultat