Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Notícies

L’Ajuntament de Sitges i els comerciants aposten per treballar units per fomentar un comerç viu, dinàmic i singular

La regidoria de Promoció Econòmica ha organitzat una jornada dedicada al comerç durant la qual s’ha presentat el vídeo institucional de la nova campanya ‘Comerç que inspira’. Durant l’acte s’ha presentat la nova associació Comerç de Sitges que vol promoure un comerç de qualitat i fer de la compra una experiència única per als clients.

L’Ajuntament de Sitges inicia una nova campanya per fomentar el sector comercial de la vila

‘Sitges, el comerç que inspira’ és el nom de la campanya que presenta la regidoria de Promoció Econòmica per dinamitzar l’activitat comercial. En el marc de la campanya s’ha elaborat un vídeo promocional del comerç sitgetà que es presentarà demà en el marc de la jornada adreçada als comerciants. Durant la jornada es presentarà la nova associació. La campanya de promoció del comerç inclou activitats de dinamització comercial. La primera d’aquest any és ‘Sitges, comerç sobre rodes’. Del 12 al 22 de març, els comerços estaran ambientats en el noucentisme. L’acció culminarà amb una jornada festiva el dissabte, 21 de març.

Cites ràpides per trobar personal en diferents sectors el proper 6 de març

Les empreses participants tindran 5 minuts per entrevistar els aspirants que s’han interessat per les seves ofertes. Segons el perfil laboral de les persones interessades podran escollir entre més de 20 llocs de treball que busquen empreses del territori relacionades amb l’hostaleria, la neteja, l’atenció al client, el comerç socionanitari, entre altres ocupacions.

Carregant resultat