Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Formulari d'inscripció a la gimcana infantil Troba la Lluna Méliès, dins la campanya Comerç Fantàstic

 

El departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges, en col·laboració amb el Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya us conviden a participar en la gimcana infantil "Troba la lluna Méliès" dins la campanya Comerç Fantàstic 2020.
Els comerços inscrits rebràn una reproducció de la lluna de la pel·lícula Voyage dans la lune de Géorges Méliès, que hauran d'amagar a l'aparador. Els infants visitaran els comerços a la cerca de la lluna, i quan la trobin aconseguiran el segell de l'establiment estampat a la seva butlleta.

 

Normes bàsiques:

Cal col·locar la Lluna a l’aparador però de manera que no sigui visible a primer cop d’ull.
La Lluna pot ser moguda de lloc durant la gimcana.
Només es pot segellar una sola butlleta per infant cada vegada. Un infant pot segellar més d’una butlleta però mai d’un sol cop.

Completant l'enviament accepteu les condicions de participació en la gimcana "troba la lluna Méliès" de la campanya Comerç Fantàstic

L’Ajuntament de Sitges garanteix un nivell adequat o coherent de protecció de les persones físiques en allò que respecte a les seves dades personals, objecte de tractament pels diversos serveis municipals de l’Ajuntament de Sitges, d’acord amb el Reglament de protecció de dades (2016/679) i la Llei Orgànica de protecció de dades i garantia dels drets digitals (3/2018).

Més sobre polítiques de privacitat

___________________________________________________

 

Aquest formulari té com a destinatari:

Departament de Promoció Econòmica - Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10

Carrer del Mestre Gabriel Pallarès, 12 / promocioeconomica@sitges.cat / 93 894 40 61