Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Adhesió de comerços a la campanya d’ajuts de 100€ per a material escolar

Benvolguts, benvolgudes,

El passat 2 de maig el Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar l’acord pel qual s'impulsa la implementació de l'ajut de 100 euros en concepte de material escolar per a alumnes de primària en centres sostinguts amb fons públics.

Mig milió d’infants d’educació primària es podran beneficiar d’un ajut de 100 euros per adquirir material escolar. Els ajuts funcionaran amb un sistema de vals que es podran bescanviar per llibres, diccionaris, papereria, elements d’escriptura, calculadores, motxilles i jocs educatius.

Els vals estan destinat als infants d’educació primària escolaritzats el curs 2023-2024 en un centre públic de Catalunya o en qualsevol centre privat en règim de concert.


Adhesió a la campanya i obligacions dels establiments comercials adherits:

L'adhesió dels establiments comercials interessats es pot sol·licitar des d'avui i fins al 31 d'octubre de 2023 a la plataforma digital de gestió de la campanya: valescolar.cat

Es podran adherir a la campanya els establiments comercials que voluntàriament hi vulguin participar i que estiguin donats d'alta en el cens de l'impost sobre activitats econòmiques (IAE) amb els epígrafs següents:
• 619.1 - Comerç a l'engròs de joguines i articles d'esport.
• 619.5 - Comerç a l'engròs d'articles de papereria i escriptori, articles de dibuix i belles arts.
• 619.6 - Comerç a l'engròs de llibres, periòdics i revistes.
• 659.4 - Comerç al detall de llibres, periòdics, articles de papereria i escriptori i articles de dibuix i belles arts.
• 659.6 - Comerç al detall de joguines, articles d'esport; roba, calçat i complements esportius, armes, municions i articles de pirotècnia.
• 661.1 - Comerç al detall en grans magatzems.
• 661.2 - Comerç al detall en hipermercats.
• 661.3 - Comerç al detall en magatzems populars.

 

FORMULARI D'ADHESIÓ

 

LLOC WEB DEL PROGRAMA: https://valescolar.cat/