Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

App COMPRA A SITGES

El departament de Promoció Econòmica impulsa l’aplicació mòbil APP COMPRA A SITGES amb la finalitat de potenciar el comerç local de la vila. El departament ha destinat 60.000 € per tal que els comerços puguin distribuir entre la seva clientela 3.000 xecs regal valorats en 20 € cadascun per tal d’ajudar a incentivar el comerç de proximitat.


L’App COMPRA A SITGES és una eina de fidelització pràctica, intuïtiva i fàcil d’utilitzar que permetrà promocionar tots els establiments adherits a l’aplicació i augmentar el nombre de visites (incrementar i fidelitzar clients).
Aquesta aplicació per a mòbils estarà disponible tant per al sistema android com per al sistema operatiu iOS, i també, permetrà a les persones usuàries guanyar punts i/o descomptes quan facin les seves compres als comerços adherits a l’aplicació.

Avantatges per als establiments:

  • L’adhesió és completament gratuïta durant la campanya, en què el departament de Promoció Econòmica assumeix els costos.
  • S’obsequiarà als clients amb xecs de 20 euros per compres a partir de 40€ (només un val per usuari i per compra. Els usuaris s’hauran de descarregar l’aplicació mòbil que és completament gratuïta).
  • A més, els comerciants podran publicar les seves promocions.
  • Es crearà un nou canal digital de relació amb els clients.

Com adherir-s’hi?
- Envieu un correu a hola@sitgescomerc.cat i us informaran. L’associació Sitges Comerç és l'encarregada de la gestió de l’APP.


Aquesta aplicació mòbil, impulsada pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, està gestionada per l’associació Sitges Comerç que en aquest àmbit està al servei de tots els comerços de Sitges interessats en l’aplicació, siguin o no associats. Aquesta associació ha estat l’única que ha sol·licitat la gestió de l’aplicació de fidelització, donat que cap de les altres associacions empresarials del municipi s’ha presentat en el procés de licitació per a gestionar l’aplicació.
Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, us encoratgem a formar part d’aquesta nova APP que estem convençuts ajudarà a fomentar el nostre teixit comercial!

 

Vídeo de la campanya Presentació de l'APP Compra a Sitges 

https://www.youtube.com/watch?v=2K8iJj6rBxI

 

Vídeo càpsula 1

La vídeo càpsula es pot veure a través de les xarxes socials i també està publicada al canal de youtube de l'Ajuntament de Sitges, que es pot consultar a través d'aquest enllaç: https://youtu.be/RTBQQGfevaE.

 

Vídeo càpsula 2

La vídeo càpsula 2  es pot veure a través de les xarxes socials i també està publicada al canal de youtube de l'Ajuntament de Sitges, que es pot consultar a través d'aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=DJPmfGz7HZQ.