Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Campanya comercial: Àlbum de cromos en motiu del Corpus a Sitges 2022

La Comissió de Corpus juntament amb la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges estem preparant una acció que fomenti el coneixement sobre la història de la festa entre els més petits i a la vegada promocioni el comerç local, donant a conèixer els comerços sitgetans entre les famílies dels infants. Per això confeccionem un àlbum de cromos que es repartirà entre tots els escolars d'infantil i primària (de P3 a 6è), de manera que per completar els àlbums hauran de recollir els cromos en els comerços indicats en el mateix àlbum amb el logo del comerç a on s'ubica el cromo i en un llistat final amb les dades de cada comerç participant. Es repartiran 2500 àlbums, el que suposa que cada comerç participant tindrà un total de 2500 cromos idèntics a repartir gratuïtament a qui els vinguin a recollir, el que fomenta descobrir aquests establiments a un nombre molt elevat de famílies.

 

El nombre de cromos és limitat a 50 comerços, de manera que es tancarà la llista amb les 50 primeres sol·licituds de participació.

 

Caldrà fer la sol·licitud i facilitar: el LOGO del comerç (fitxer d'imatge), NOM del comerç, adreça, pàgina web, xarxes socials i nom, p.ex.: @nomcomerç. 

INSCRIPCIONS TANCADES (s'ha arribat al màxim d'inscrits)

 

La Comissió de Corpus repartirà els cromos a cada comerç entre els dies 26-29 de maig, perquè a partir del 30 de maig es repartiran els àlbums i per tant es començarà a "recollir" els cromos en els comerços.