Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Campanya comercial en motiu del Mundial Femení d'escacs World Women's Team Championship Sitges 2021

El World Women's Team Championship Sitges 2021 i el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges organitzen conjuntament una campanya comercial en motiu d'aquest esdeveniment, en què hi participen les millors escaquistes mundials, provinents de 12 països diferents.

La Federació Catalana d'Escacs conjuntament amb el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges promouen aquesta campanya, i han organitzat una gimcana oberta a la participació de tothom sense límit d'edat, que constarà a reconèixer les peces d'escacs als aparadors dels comerços participants, i omplir una butlleta amb totes les peces trobades, fins a esbrinar quina és la peça que falta. Les butlletes s'hauran de dipositar a les urnes que es trobaran al Mercat Municipal (Av. Artur Carbonell, 27). Hi haurà una urna per a la categoria infantil i una altra per a la categoria adult.

Posteriorment, es farà un sorteig entre tots els participants, que podran guanyar premis relacionats amb el món dels escacs, en dues categories: infantil i adult.

El sorteig és el dia 2 d'octubre a les 13:00 als Jardins del Prado.

 

Els comerços interessats en participar rebran peces d'escacs gegants (màxim 50 cm de llargada) i una fotografia de 30x25 cm d'una escaquista de fama mundial per tal de decorar l'aparador de la seva botiga, almenys durant els dies 25 de setembre a 3 d'octubre de 2021. També es repartiran cartells i butlletes de la gimcana.

Us encoratgem a participar!

Només cal que ompliu el Formulari d'inscripció (inscripcions tancades).