Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Comerç Fantàstic i Festival de Cinema de Sitges

Campanya comercial amb motiu de la 53a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. El certamen se celebrarà del 8 al 18 d'octubre de 2020.

 

COMERÇ FANTÀSTIC 2020: 

 

ATENCIÓ! Canvi d'horari i ubicació del sorteig de la gimcana infantil "Troba la lluna".

Per tal de minimitzar riscos de contagi, el sorteig es realitzarà el divendres 16 d'octubre a l'aire lliure, al photocall del King Kong situat a l'entrada del mercat municipal de la plaça Eduard Maristany, a les 11h.

 

 

 

Novetat! Col·lecció exclusiva de mascaretes fantàstiques dissenyades i elaborades a Sitges

Enguany, com a principal novetat, els comerços inscrits a la campanya Comerç Fantàstic obsequiaràn la clientela -fins a la fi d'existències- amb un exemplar de la col·lecció de 8 models de mascaretes que el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges ha encarregat a dues empreses sitgetanes. La col·lecció, està composada per 8 models diferents, i es caracteritzen per un disseny exclusiu, inspirat en la temàtica del cinema fantàstic i de terror. Aquestes mascaretes no es podràn comprar, doncs són un obsequi exclusiu per a dinamitzar i fomentar les compres als nostres comerços.

Us animem a visitar els eixos comercials Centre Vila i Poble Sec i completar la col·lecció. I sobretot recordeu: distància - mans - mascareta. 

 

MODEL DE MASCARETA ESTABLIMENTS QUE EN REPARTEIXEN
Mulholland Drive
Juguettos
Merceria Anna Maria
ArtAmore
Ferran Base sports
Caramels Marc
Cinco elementos
El Racó del Vi
Blue Velvet
Perbacco
Drogueria La Fita
Copisteria el Pati
Tesoro de Piratas
Sitges Factor Immobiliari
Veni Vidi Vinci òptics
La niña Bonita
Lost Highway Sabateria Giralt
Gloria
Hello homes
Inaures Joies
Kela
La Paradeta
La Tecla gràfica
The Elephant Man Floristeria Mirabent
Jan and Friends
Ànima Sitges
Merceria la Fàbrica de Sitges
Merceria Requena
Mil Estels
Ohana Fashion
La llavor del diable Papereria Puig
Peter Polo
Torrons Vicens
Trendypack
Sabateria Pell Fina
Bri de palla
Cabeli
Sitges Festival intro tradicional Pastisseria Massó
Benetton
Elena Valls perruqueria
Índia mon amour
Santa Tapa Restaurant
Tête Sitges
Tintoreria la Rosa
Metròpolis Vior perruqueria i estètica
Perfumeria san Francisco
Forn 9 (Santiago Rusiñol)
Forn 9 (Artur Carbonell)
Golden Angels
Museus de Sitges
Mercat Municipal
Scream Mercat Municipal

 

Concurs d'aparadors

Convocatòria per a tots els comerços que vulguin participar decorant amb motius fantàstics i de terror l'aparador de la seva botiga, almenys durant els dies 8 a 18 d'octubre de 2020. Consulteu les Bases.

Els guanyadors del concurs van ser publicats al compte de Facebook del SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya el dia 13 d'octubre de 2020:

El comerç de Sitges sempre bolcat amb el Festival. Aquest any el nivell dels seus aparadors ha estat tan alt que ho hem tingut difícil per triar el guanyador. Finalment el nostre veredicte ha estat:

1 premi: Cinco Elementos
2 premi: Índia mon amour
3 premi: Mil Estels
I una menció especial per Anna merceria

Enhorabona i gràcies a totes i a tots per participar!

 

Gimcana infantil "Troba la lluna Méliès"

Es tracta d'un joc on cal trobar una reproducció de la lluna de la pel·lícula Viatge a la Lluna, de Géorges Méliès, que enguany celebra el seu centenari.
La lluna desapareguda s'amagarà als aparadors dels comerços de Sitges que s'inscriguin. La mainada haurà de completar una butlleta amb tots els segells de les botigues a les que hi ha trobat la lluna. Un cop plena cal dipositar la butlleta a l'urna que es disposarà al Mercat Municipal.

Imprimeix la teva butlleta.

 

Curts a la fresca a la plaça de Catalunya del Poble Sec

Seguint amb la iniciativa que el departament va iniciar l'any passat per a dinamitzar l'eix comercial Poble Sec en motiu del Festival de Cinema, la bona acollida de l'activitat ens ha animat a repetir l'experiència.

Us esperem el divendres 9 d'octubre a les 20:30h a la plaça de Catalunya del Poble Sec. L'aforament estarà limitat, i les mesures de seguretat es faran complir en tot moment.

Programa de curts a projectar:

Tu último día en la tierra, de Marc Martínez. Espanya, 2019.

Robot will protect you, de Nicola Piovesan. Estònia, 2019.

La última navidad del universo, d'Adrián Cardoña i David Muñoz. Espanya, 2019. Curt guanyador del Méliès de Plata a Hard Line (Alemanya). Presentació a càrrec del seu director, David Muñoz.

Budfoot, de Tim Reis i James Sizemore. EUA, 2019.

 

 

  DIBA-Logo-fn | Andromines Logo FSE — Ajuntament de Cambrils

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

Amb la col·laboració de Creu Roja de Sitges.

_______________________________________________________________________

 

EDICIÓ 2019: Campanya comercial amb motiu de la 52a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. El certamen se celebrarà del 3 al 13 d'octubre de 2019.

 

Concurs d'aparadors

Convocatòria per a tots els comerços que vulguin participar decorant amb motius fantàstics i de terror l'aparador de la seva botiga durant els dies 3 a 13 d'octubre de 2019.

 

Termini d'inscripcions: fins el 27 de setembre de 2019. Inscripció gratuïta.

Per a inscripcions i més informació contacteu amb nosaltres: promocioeconomica@sitges.cat

 

Gimcana infantil "Troba la roda"

Es tracta d'un joc on cal trobar una reproducció de la roda del cotxe de la pel·lícula Mad Max. Salvatges de l'Autopista, a la qual està dedicada l'edició d'enguany del Festival, i que celebra el seu 40è aniversari.
La roda desapareguda del cartell oficial del Festival s'amagarà als aparadors dels comerços de Sitges que s'inscriguin. La mainada haurà de completar una butlleta amb tots els segells de les botigues a les que hi ha trobat la roda. Un cop plena cal dipositar la butlleta a l'urna que es disposarà al Mercat Municipal.

Si encara no la teniu, imprimiu la butlleta!

Termini d'inscripcions: fins el 27 de setembre de 2019. Inscriu-te gratuïtament.

 Cartell