Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Comerç Fantàstic i Festival de Cinema de Sitges 2023

Campanya comercial amb motiu de la 56a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. El certamen se celebrarà del 5 al 15 d'octubre de 2023.

 

COMERÇ FANTÀSTIC 2023: 

 

Gimcana infantil "Troba el Jack"

Es tracta d'un joc on cal trobar una reproducció del Jack de la pel·lícula Malson abans de Nadal de Tim Burton. En homenatge a la celebració del 26è aniversari de l'estrena d'aquest film d'stop-motion.
El Jack desaparegut s'amagarà als aparadors dels comerços de Sitges que s'inscriguin. La mainada haurà de completar una butlleta amb tots els segells de les botigues a les que hi ha trobat el Jack. Un cop plena cal dipositar la butlleta a una de les urnes que es trobaran al Mercat Municipal i a l'Oficina de Turisme (pl. Eduard Maristany).

Formulari d'inscripció. Places limitades. El termini romandrà obert fins a exhaurir places o fins el 25 de setembre de 2023.

Imprimeix la teva butlleta!

 

DIBA-Logo-fn | Andromines

Passa carrers de Música de cinema fantàstic amb Apocadixie Cotton Pickers:

-Dissabte 7 d'octubre a les 10:30h al Mercat de dissabte i comerços del Poble Sec.

-Divendres 13 d'octubre a les 17:30h al Mercat Municipal (entrega de premis de la gimcana "Troba el Jack"), i comerços del Centre Vila.

 

Curts a la fresca a la plaça de Catalunya del Poble Sec

Enguany celebrem la cinquena edició dels curts a la fresca a la plaça de Catalunya del Poble Sec.

El departament de Promoció Econòmica us ofereix una programació de curts a la fresca, enguany amb dues sessions de projecció, donada la bona acollida que ha tingut la iniciativa des de l'any 2019. 

Hi haurà dues sessions de projecció, a la Plaça de Catalunya:

Divendres 6 d'octubre a les 20:30h 

Divendres 13 d'octubre a les 20:30h 

 

  DIBA-Logo-fn | Andromines