Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Comerç i Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar 2019-2020

Campanya Comercial en motiu del centenari de la ciutat-jardí de Terramar. De l'1 al 15 de setembre de 2019

Campanya Comercial amb motiu del Centenari de la ciutat-jardí de Terramar 2019-2020

Durada de la campanya comercial: De l'1 al 15 de setembre de 2019

Acció Cultural i comercial: 13 de setembre 

Concurs d'Aparadors de l'1 al 15 de setembre. Inscripcions fins al 15 d'agost. 

 

En el marc del Centenari de la Ciutat-Jardí de Terramar 2019-2020, el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges organitza una campanya de dinamització comercial. La finalitat és donar una personalitat diferenciadora i una singularitat pròpies al comerç de Sitges vinculada a aquesta commemoració.

La campanya comercial comptarà amb un conjunt d'accions culturals i de lleure el proper 13 de setembre al Cap de la Vila. La programació inclourà tallers d'art floral, música, dansa i pintura, entre d'altres. Durant el dia, s'instal·laran Punts d'Artista, repartits pels carrers de l’eix comercial del centre de la vila.

També se celebrarà un concurs d’aparadors entre els establiments comercials que s'inscriguin. El departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges els facilitarà un pack especialment dissenyat per l'ocasió per tal que decorin els aparadors amb temàtiques relacionades amb el Noucentisme i els Jardins de Terramar.

 

Aquesta campanya comercial tindrà lloc de l’1 al 15 de setembre. El punt culminant de la celebració serà el divendres 13 de setembre al Cap de la Vila amb la programació d'activitats culturals, artístiques i lúdiques. A les 21 hores s’entregarà el premi al guanyador del concurs d’aparadors en un acte que també tindrà lloc al Cap de la Vila. 

El termini d'inscripcions finalitza el 15 d'agost a través de la pàgina web www.sitges.cat o al correu electrònic promocioeconomica@sitges.cat. 

 

Consulteu les Bases reguladores del concurs d'aparadors i el Programa d'activitats del dia 13 de setembre.

 

         

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local