Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Suport al comerç de Sitges

L’Ajuntament de Sitges fa una crida a la ciutadania per donar suport al comerç local i de proximitat, greument afectat per la crisi provocada pel coronavirus.

 

L’Ajuntament de Sitges fa una crida a la ciutadania per donar suport al comerç local i de proximitat, greument afectat per la crisi provocada pel coronavirus. Des de la regidoria de Promoció Econòmica es demana els veïns i veïnes de Sitges que, alhora d’efectuar les seves compres i encarregar els serveis que es necessiten, es tinguin en compte els negocis locals.

Els comerços i serveis de Sitges, greument afectats per la crisi del coronavirus, es troben immersos en l’adaptació de les seves instal·lacions a les diferents fases del desconfinament amb l’objectiu de garantir totes les mesures de seguretat i prevenció. Actualment poden oferir el seu servei amb cita prèvia.


‘Sitges, el comerç que inspira’

Sota el lema ‘Sitges, el comerç que inspira’, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges porta a terme una campanya informativa per dinamitzar l’activitat comercial al municipi.

En el marc de la campanya s’ha elaborat un vídeo promocional del comerç sitgetà que es presentarà demà divendres en el marc d’una jornada adreçada als comerciants de Sitges on es presentarà la nova associació.


Nova associació 'Sitges Comerç'

Sitges s'ha dotat de la nova associació 'Sitges Comerç' per promoure un comerç de qualitat i fer de la compra una experiència única per als clients. Entre els objectius que s'ha marcat, la nova associació vol revitalitzar, dinamitzar i promoure el comerç de proximitat i de qualitat; sensibilitzar i fomentar el consum; fer créixer el sector; oferir productes i serveis que cobreixin i les expectatives dels clients i les seves necessitats.

Els estatuts especifiquen que la gestió de la nova associació es farà de manera professional i es contractarà un gerent. Per obtenir més informació de l’Associació Sitges Comerç es pot enviar un e-mail a: sitgescomerc@gmail.com