Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

-APLAÇAT- Sitges, comerç sobre rodes

-Activitat aplaçada fins a nou avís- Torna el noucentisme a Sitges. Del 12 al 22 de març, trobaràs els comerços ambientats en aquesta època. Comprar a sitges, pot tenir premi!. Consulta aquí tota la informació.

 

Campanya comercial per a incentivar les compres, amb inspiració en la temàtica noucentista i en simbiosi amb la celebració de la 62ª edició del Rally Internacional de Cotxes d’Època a Sitges. La durada es des del 12 de març fins el 22 de març, dia del Rally. Entre les activitats destaquen: un concurs d'aparadors i vestimenta per als comerciants, i un sorteig d'obsequis entre els compradors. Amb una jornada festiva el dia 21 de març, en què un concert d'havaneres i un tast de rom cremat amenitzaran la vetllada d'entrega de premis. Organitzat pel departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges.

 

> Inscripcions tancades

 

En què consisteix el concurs d'aparadors i vestimenta?

Els comerços que s'inscriguin hauran de decorar l'aparador des del dia 12 al 22 de març, amb temàtica noucentista, d'època i del Rally. A més, com a mínim els caps de setmana del 14-15 i 21-22 de març hauran de vestir-se d'època.

L’organització proporcionarà un cartell oficial de la campanya comercial Sitges, comerç sobre rodes, un cartell oficial del 62è Rally internacional de cotxes d’època Barcelona-Sitges 2020, i fotos d’època en mida A4. A partir d'aquí cada comerç ha de completar la decoració amb motius noucentistes, d'època i del Rally.

Els premis als quals opten els comerços inscrits són:

  1. Dues places en un cotxe d’època per participar en el Rally Barcelona-Sitges 2020.
  2. Obsequi de la casa Menkes Barcelona.
  3. Pack de cerveses Moritz.
  4. Llibres de cultura sitgetana.

 

En què consisteix el sorteig?

Podran participar totes les persones que comprin productes per valor, almenys de 20 euros, als establiments comercials inscrits a la campanya comercial Sitges, comerç sobre rodes des del dia 12 de març fins el dia 21 de març a les 19:00h. Els participants hauran d’omplir les butlletes amb el seu nom i número de telèfon, per tal de poder ser contactats en cas de resultar premiats. Les butlletes degudament omplertes es dipositaran en les urnes destinades a tal efecte, localitzades als mateixos comerços.

El dia 21 de març a les 20:15h a la plaça de l'Ajuntament se sortejaran els obsequis entre totes les butlletes recollides als comerços: entrades als Museus de Sitges, 15 visites guiades per a dues persones per la Ruta de les cases dels Americanos, 5 visites guiades + taller de còctels per a dues persones a Casa Bacardi, Llibres sobre Sitges, 14 entrades dobles per espectacles culturals del programa de La Pregonera 2020, 20 tickets de 10 euros per bescanviar al Mercat Municipal de Sitges i 3 visites guiades per a dues persones al CIM (Centre d’Interpretació de la Malvasia).

 

Programa d’activitats de la jornada festiva del dissabte 21 de març de 2020 en motiu de la campanya comercial Sitges, comerç sobre rodes.

 

Actuacions a l’eix comercial Centre Vila:

9:30 – 14:00           Parada a Casa Bacardí de la Gimcana de cotxes clàssics.

11:00                      Actuació de la Banda de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges.

12:00 – 14:00         Cercavila-animació Grup de Teatre del Retiro.

12:30                      Actuació de la Banda de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges.

11:00 - 14:00         Punts de pintor a l’eix comercial Centre Vila.

 

Actuacions a la plaça de l’Ajuntament:

17:30 - 19:30         Actuacions de dansa.

19:30                      Rom Cremat (a la façana de Casa Bacardí).

19:30 – 20:15         Cantada d’Havaneres, pel grup La Petita Havana.

20:15 – 20:45         Entrega dels premis del Concurs d’aparadors i sorteig d’obsequis entre els clients dels comerços de Sitges.

20:45 – 21:30         Cantada d’Havaneres, pel grup La Petita Havana.

21:30                      Clausura d’activitats.

 

 

Activitats paral·leles al Mercat Municipal:

Des del dia 12 de març fins el dia 22 de març, exposició de temàtica Noucentista a la parada 13 del mercat municipal.