Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

MERCATS I FIRES

Atenció, el Mercat setmanal de dijous a l'Avinguda de Vilafranca ha reiniciat la seva activitat el dia 21 de maig. El Mercat setmanal de dissabte a la Plaça de Catalunya i el Mercat Municipal segueixen oberts. Podeu fer les vostres compres al Mercat Municipal amb servei a domicili. L'ÚS DE MASCARETA ÉS OBLIGATORI, seguiu les instruccions de seguretat del personal de l'Ajuntament quan feu les vostres compres.

MERCAT MUNICIPAL - SERVEI DE LLIURAMENT A DOMICILI

EXTREMA LES PRECAUCIONS ENFRONT EL COVID-19

>Catsalut - Gencat

>Avisos de l'Ajuntament de Sitges

 

DSC_0179.JPG

 

El Mercat Municipal disposa d'un total de 32 parades, 10 locals comercials en una galeria, un supermercat, una "Aula Gastronòmica" per impartir formació, i un àrea d'obradors i càmeres frigorífiques d'ús comunitari. Per accedir a l'aparcament hi ha nova rampa situada al carrer Salvador Mirabent.

El nou edifici té dues entrades principals, una situada davant de la plaça Eduard Maristany que dóna accés al mercat a través de l'àrea de galeries, i una altra al carrer Artur Carbonell, davant el carrer Illa de Cuba. Aquesta última està dotada d'escales mecàniques per accedir còmodament a la primera planta on se situen totes les parades i al semisoterrani on hi ha el supermercat.

Referent a l'estructura, la planta baixa de l'edifici té una superfície útil de 2.542 m2 i té la mateixa alçada que abans amb tres plantes d'aparcament i una al descobert. La façana consta d'un revestiment exterior de material ceràmic.

El Mercat Municipal s'ha remodelat l'any 2008, després que tanqués portes l'1 de setembre de 2007. Han calgut 14 mesos de treballs per dur a terme la reforma integral del mercat amb l'objectiu d'aconseguir un edifici més funcional i una imatge més moderna i adaptada a les necessitats actuals. Ara, el resultat és un mercat municipal més obert a la vila, amb millor visibilitat exterior i amb més llum gràcies als grans finestrals de la façana. Consultar la pàgina del Mercat.

 

Activitats al Mercat Municipal

 

Taller infantil d’entrepans saludables amb productes de proximitat

Dissabte 23 de novembre al Mercat Municipal de Sitges. Dos torns, a les 11h i a les 12:30h.

Taller d'elaboració d'entrepans saludables elaborats amb ingredients de proximitat, dirigit a nenes i nens de 4 a 12 anys.

Inscripció gratuïta torn de 11:00h

Inscripció gratuïta torn de 12:30h


Organitza:
· Ajuntament de Sitges

Col·laboració:
· Associació de paradistes del mercat Municipal de Sitges
· NODE Garraf

 

Tastem la Malvasia al Mercat. Productes del Garraf amb Malvasia de Sitges.

Dissabte 30 de novembre al Mercat Municipal de Sitges. Dos torns, a les 11h i a les 13:00h.


Inscripció gratuïta


Organitza:
· Associació de paradistes del mercat Municipal de Sitges 

Col·laboració:
· Ajuntament de Sitges
· NODE Garraf

 

    Mercat de Sitges                 

 

NODE Garraf 

   

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

 

 

El Mercat Municipal de Sitges col·labora en el Sorteig de l’Or de Creu Roja

 

 

             

 


 

 

DSC_0503.JPG

 

Mercats de venda no sedentària

Dos són els mercats ambulants de la vila:

Mercat dels dijous Matí / Roba i detall / Avinguda de Vilafranca -CANCEL·LAT FINS A NOU AVÍS-

Mercat dels dissabtes Matí / Alimentació / Plaça de Catalunya - CONTINUA CELEBRANT-SE SEGUINT AMB ELS CONSELLS DE PREVENCIÓ DE CATSALUT ENFRONT EL COVID-19- Dissabte 11 d'abril el Mercat de dissabte també estarà obert.

Podeu descarregar la guia FAQ'S Mercats Setmanals i COVID-19 de l'Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona clicant aquí.


Aquesta actuació respon a l'objectiu dels coordinadors de les parades d'oferir als clients el màxim de qualitat, amb bons preus, i que hi hagi una gran varietat d'oferta comercial.

Amb el recent trasllat del Mercat a la plaça Catalunya s'ha aconseguit mantenir el client habitual i incorporar-ne de nous procedents del Poble Sec i d'altres zones. La bona connexió amb el centre urbà i les facilitats d'aparcament són fets que han provocat aquest èxit inicial.

 


 

Activitats al Mercat del dissabte a la Plaça Catalunya de Sitges.

Dissabte 9 de Març de 2019 de 8h a 14h.

Us convidem a gaudir d’una jornada especial plena d’activitats per a persones petites i grans:

 • En Víctor Berbegal, Joglar del S.XXI animarà la jornada.
 • 11:00-13:00h Taller de Globoflèxia.
 • 10:00-14:00h Taller de Ceràmica.

 

Dissabte 15 de Juny de 2019 de 10:30h a 14h.

Economia Social i Solidària al carrer: Activitats, jocs i informació sobre el cooperativisme i l'economia social i solidària, en el marc de la Quinzena de l'Economia Social i Solidària.

Organitzen: Ajuntament de Sitges CIES Nivell 10 i Coopsetània.

Col·labora: Zona de Joc.

 

Dissabte 12 d'octubre de 2019 - MERCAT DEL DISSABTE FANTÀSTIC:

10:00-14:00h : Activitats durant el matí al mercat dels dissabtes de pl. Catalunya (taller pintacares fantàstic i de terror) en motiu del Festival de cinema.

18:00-20:30h: Parada de l'associació de comerciants del poble sec. A la Pl. Catalunya.

20.30-22.00h CURTS A LA FRESCA: a la pl. Catalunya, amb el programa següent:

 1. Bailaora, de Rubin Stein (durada: 15 min.).
 2. Häxan, de Mike Fontaine (durada: 5 min.).
 3. Hay algo en la oscuridad, de Fran Casanova (durada: 14 min.).
 4. Le Blizzard, de Álvaro Rodríguez Areny (durada: 12 min.).
 5. Two Balloons, de Mark Smith (durada: 9 min.).
 6. Héroes, de Juan Pablo Zaramella (durada: 3 min.).
 7. Flotando, de Franki de Leonardis (durada: 8 min.).

 

 


 

Fira-mercat d'estiu 2020, d'artesania i regals

Aquesta nova Fira d’artesania creativa feta a mà es desenvoluparà entre els dies 1 de juliol i 30 d’octubre, de dilluns a diumenge, excepte els dies 23 i 24 d’agost (festa Major) i el 22 i 23 de setembre (Santa Tecla), en horari de 10:00h a 24:00h. Es preveu atorgar un màxim de 23 parades, 7 de les quals estaran reservades a persones en situació d’especial vulnerabilitat social, localitzades al passeig marítim de Sitges, 1 i al passeig de la Ribera, 70.

Per a poder optar a una llicència, les persones sol·licitants han de complir, almenys, una de les següents condicions:

 1. tenir la condició d’artesanes o empreses artesanes d’acord amb el Decret 182/214 de 30 de desembre, sobre l’activitat artesanal,
 2. vendre productes de disseny i elaboració artesana (elaborats a mà), d’almenys el 50% dels productes que es posin a la venda. En el cas de persones amb situació d’especial vulnerabilitat social aquest mínim serà del 25%.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 16 de juny de 2020.

Podeu presentar les vostres sol·licituds telemàticament fins el 16 de juny de 2020 mitjançant el tràmit electrònic: inscripció

Consulteu les Bases Reguladores.

Per a més informació o resoldre dubtes es pot enviar un e-mail  promocioeconomica@sitges.cat o trucar al Centre d’Iniciatives Econòmiques Nivell 10 al telèfon 93 894 40 61.