Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Programa Producers Meet Producers (PMP), 7a edició. 13 d'octubre de 2021

Obertes les inscripcions a la setena edició del programa de mentoria Producers Meet Producers

El període d’inscripció per formar part d’aquesta iniciativa de mentoria, que aparella productores júniors i sèniors, està obert fins al 15 d'agost. Aquesta convocatòria vol ser un cop més un altaveu d’idees contemporànies, atraure el nou talent perquè les productores treballin de la mà per a impulsar el sector audiovisual amb força. La trobada anual del PMP se celebrarà el 13 d’octubre de 2021 en el marc de les activitats de la indústria del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

L’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, en col·laboració amb el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, han obert la setena edició del programa de mentoria Producers Meet Producers (PMP) per dinamitzar el sector audiovisual català. La convocatòria per participar en aquesta iniciativa ja està oberta fins al 15 d'agost. Els emprenedors novells poden presentar la seva candidatura a través de la pàgina web de la PAC https://pac.cat/producers-meet-producers/#pmp o el formulari directe Formulari Inscripció PMP 2021 (google.com) fins al 15 d'agost.

El programa PMP es planteja com un punt de trobada ja que s’aparellen productores emergents i sèniors (o consolidades) amb l’objectiu posar en valor la figura del productor audiovisual, generar indústria i teixir una xarxa amb el talent novell.

Una comissió triarà entre les productores novelles per fer el millor maridatge amb una productora consolidada amb l’objectiu que durant l’any es faci un acompanyament per impulsar la creació, resoldre dubtes i establir sinergies.

Després del procés de selecció, es realitzarà la trobada anual del PMP el proper 13 d’octubre de 2021 en el marc del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. En aquesta jornada de mentoria, les productores seleccionades presentaran el seu projecte a les productores consolidades participants.

Com en cada edició del PMP, les productores novells poden presentar-se a la modalitat de mentoria que permet duu a terme el seguiment i orientació d’un projecte durant un any per tal que els emprenedors d’aquest sector s’iniciïn amb professionals en actiu i productores amb experiència en la creació audiovisual. Aquesta taula de treball en el marc del certamen servirà de punt de partida i espai d’intercanvi de coneixements  i, posteriorment, es realitzaran reunions amb la finalitat de madurar i desenvolupar un projecte.

També per segon any consecutiu els emprenedors novells poden participar en la modalitat de consultoria de 45 minuts amb consultes concretes per orientar una producció audiovisual.

 

PMP en xifres:

  • 1 llargmetratge finalitzat
  • 3 curtmetratges realitzats  
  • 69 productores emergents
  • 122 productores fent xarxa
  • 153 inscripcions

 

Potenciació del sector audiovisual des de l ‘Ajuntament de Sitges

El programa PMP i l’impuls a nous productors que volen realitzar els seu primers treballa audiovisuals forma part de la línia de treball de la regidoria de Promoció Econòmica per potenciar el sector audiovisual i convertir Sitges en un referent del camp de la producció entre les empreses productores i els localitzadors.