Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Programes i recursos per a Joves

El CIES Nivell 10 orienta i forma a persones joves de la borsa de treball que participen en diferents programes, cursos, tallers i fan ús de diferents recursos per tal de millorar la seva situació laboral i formativa.

Programa Referent d'Ocupació Juvenil

Enguany el SOC ha posat en marxa un nou programa, el de Referent  d’Ocupació Juvenil que dóna continuïtat i amplia les tasques de l’antiga Xarxa d’impulsor/es de Garantia Juvenil.El seu objectiu és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral  i/o ocupacional, mitjançant les següents accions:

  • Informació, orientació i acompanyament a les persones joves. T’ajudem a redactar  el teu CV, a fer recerca de feina i/o de recursos formatius, a preparar-te una entrevista de feina, a millorar la teva ocupabilitat a través del treball per competències, suport al sistema de Garantia Juvenil, etc
  • Enllaç i coordinació entre els diferents agents del territori: centres educatius i/o d'altres dispositius sociolaborals, com entitats formatives, serveis socials, salut, etc.

 

 

La tècnica referent del Consell Comarcal del Garraf, està itinerant pels diferents municipis de la comarca i la pots trobar a Sitges els divendres demanant cita prèvia al CIES Nivell10 o a l’Espai Jove.    

 

Per demanar cita prèvia i  més informació et pots adreçar a :    

CIES NIVELL 10

de 9:30h a 13:30h

C/ Gabriel Pallarés, 12

Telf. 93 894 40 61

      93 894 20 47 (Espai jove Sitges)

També pots contactar directament al 638 61 12 91 o enviant un correu a: referentjove@ccgarraf.cat

 

Torna el Programa Garraf Singular 2020 

El Projecte Garraf Singular 2020 té com a objectiu aconseguir la inserció laboral o bé la reinserció acadèmica dels seus participants a partir de la millora de la seva ocupabilitat, alhora que contribuir a cobrir la demanda laboral de la comarca en relació a diferents perfils professionalitzats.

El programa s´adreça a joves d’entre 16 i 29 anys, inscrits a Garantia Juvenil,  no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Comprèn cinc actuacions: assessorament individualitzat, orientació professional, formació professionalitzadora i acompanyament en la recerca de feina.

El projecte contempla formació professionalitzadora, pràctiques en empreses i visites a l´entorn productiu de la zona relacionades amb la formació, i activitats socials i  culturals que tenen com a objectiu enfortir el vincle dels joves participants amb el seu entorn social i cultural.

Aquesta nova edició tindrà una major duració, fins el juliol de 2021, i Sitges podrà acollir 30 joves en el programa

En el projecte de Singulars 2020, el  lidera  IMET de Vilanova amb els Ajuntaments de Sitges i Sant Pere de Ribes i les empreses Entrem-hi i Roc Roi.  Hi podran  participar 130 joves en total i a la comarca es faran cursos de formació per a joves, en diferents àmbits relacionats amb l’atenció al públic, serveis turístics, hostaleria, esports.  

Aquest programa per ajudar a la formació i integració laboral dels joves està pendent d'aprovació 

INFORMACIO I INSCRIPCIONS:

Nivell 10 – C/ Gabriel Pallarès i Roig, 12 - 08870 Sitges

Horari: de de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores

Persona de contacte: Anna Coll – 938944061 collva@sitges.cat