Projecte de Suport a l'Hostaleria de Sitges 2023-2024
Programació i inscripcions 2024
La programació per les empreses i persones que volen formar-se i treballar, consta de 3 formacions i les jornades Cara a Cara (entrevistes ràpides). Podeu trobar el formulari d'inscripcions per totes les accions al final d'aquesta pàgina.
Un cop registrat a l'acció o accions que us puguin interessar, us apareixerà un missatges de moltes gràcies. És important només fer un registre per persona per no bloquejar el servidor.
Formacions en Hostaleria
1. Higiene alimentària/manipulador/a d'aliments (5h)
2. Autocontrol sanitari i al·lèrgies en l'elaboració i serveis d'aliments (5h)
La correcta manipulació dels aliments, en cadascuna de les fases del procés de producció, pot tenir una clara incidència sobre la seguretat dels productes alimentaris, i per tant, sobre la salut del consumidor.Aquesta formació capacita a les persones que treballen directa o indirectament amb els aliments a manipular-los de manera que evitin que aquests aliments esdevinguin un risc per als consumidors a través del seu consum.
Importancia: segons estipula l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
- 4 i 5 d'abril de 9.30 a 14.30 h
- CIES Nivell 10, C/Gabriel Pallarès,12
El període d'inscripcions estarà obert fins el dimarts 26 de març a les 15h (Inscripcions tancades).
3. Formació bàsica d'Auxiliar de Cuina (20h)
Formació orientada a persones desocupades i motivades que vulguin treballar en cuines de restaurants, hotels, bars, xiringuitos i càmpings de Sitges.
Una formació bàsica de cuina per ajudar-te a treballar en una cuina preparant amanides diverses, tapes de tot tipus, salses, plats d'arrossos,carns, postres,etc, cuina saludable, neteja i ordre de la cuina i informació laboral del sector.
- 15 al 22 d'abril de 10 a 14 h
- Aula Gastrònomica del Mercat Municipal de Sitges
El període d'inscripcions estarà obert fins el dimecres 20 de març (Inscripcions tancades).
Cara a Cara (Entrevistes ràpides entre empreses i treballadors/res)
Treballadors/res o desocupats/des
- Si ets un treballador/a o desocupat/da i estàs interessat/da en treballar al sector de l’hostaleria i la restauració, et pots registrar a les entrevistes ràpides entre empreses i treballadors/res. El mètode serà d'entrevistes de 5 min amb empreses del sector per tal de conèixer perfils professionals diferents (servei de sala i barra, cuiner i auxiliars, cambrer/res de pisos, i altres posicions relacionades). Es donarà prioritat sobretot a les posicions de sala i cuina que actualment són les més difícils de cobrir.
- 24 i 25 d'abril
- 9 a 15 h
- Edifici Miramar de Sitges (c/Bernat de Fonollar, 19)
El període d'inscripcions estarà obert fins el divendres 12 d'abril.
Empreses del sector Hostaleria
- Si ets una empresa de Sitges del sector de l'Hostaleria i estàs interessat/da en cercar personal relacionat en sala, cuina, neteja habitacions, atenció al client, neteja, general, manteniment, etc, et pots registrar a la jornada Cara a Cara.
- 24 i 25 d'abril
- 9 a 15 h
- Edifici Miramar de Sitges (c/Bernat de Fonollar, 19)
Les empreses no regsitrades a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona hauran d'estar registrades si són escollides per participar en el Cara a Cara. Si no estàs registrat, et pots posar en contacte amb el CIES Nivell 10.
El període d'inscripcions estarà obert fins el divendres 12 d'abril.
INSCRIPCIONS
Persones desocupades o treballadores:
Empreses:
Formulari d'inscripció per a empreses que vulguin participar al Cara a Cara
Per la selecció de les persones interessades en les formacions, el CIES Nivell 10 tindrà en compte, el registre a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, el perfil formatiu i laboral, i altres interessos.
Més informació al telèfon 93 894 40 61 o el correu clubdefeinan10@sitges.cat.