Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Acords de La Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dilluns l’execució del contracte d’obres corresponent al projecte de reforma de la coberta de l’Edifici de direcció de l’Escola Miquel Utrillo. També s’ha aprovat la concessió dels ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar per als alumnes d’Ensenyament de Primària, Secundària, Batxillerat, Formació Professional, P3, P4 i P5 del curs escolar 2020

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada aquest dilluns, ha aprovat l’execució del contracte d’obres corresponent al projecte de reforma de la coberta de l’Edifici de direcció de l’Escola Miquel Utrillo.  

La JGL ha aprovat també la concessió dels ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar per als alumnes d’Ensenyament de Primària, Secundària, Batxillerat, Formació Professional, P3, P4 i P5 del curs escolar 2020.

Alhora aquest òrgan de govern ha aprovat les bases reguladores per al desenvolupament del concurs Talent Jove en el marc del Festival Sitges Next 2020, que té per objectiu descobrir nou talent en l’àmbit de la comunicació.

Entre els acords, s’ha aprovat també l’expedient per a la contractació de subministrament, amb instal·lació i servei de manteniment, de la infraestructura necessària per a la gestió de la zona blava de Sitges.

 

 

Acords aprovats

  • Adjudicació dels contractes de subministraments de flors naturals pel Dia de Corpus dels anys 2021, 2022 i 2023.
  • Aprovació d’una subvenció a l’Agrupació de Balls Populars de Sitges per a l’exercici 2020.
  • Aprovació de modificació de llicència d’obra major corresponent a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat, situat a l’avinguda de Les Botigues de Sitges.
  • Aprovació de modificació de llicència de parcel·lació per agrupació de 6 parcel·les per segregar-les en 6 de noves, situades al c/ Antoni Sardà i Avinguda Maria Cristina Güell.
  • Aprovació del projecte executiu de la llicència d’obra major corresponent a la construcció de 6 habitatges unifamiliars aïllats, amb piscina, al c/Antoni Sardà i Avinguda Maria Cristina Güell.
  • Aprovació de l’expedient per a la contractació de subministrament, amb instal·lació i servei de manteniment de la infraestructura necessària per la gestió de la Zona Blava de municipi de Sitges.
  • Aprovació de les bases reguladores per al desenvolupament del concurs Talent Jove en el marc del Festival Sitges Next 2020 que té per objecte descobrir nou talent en l’àmbit de la comunicació.
  • Aprovació dels preus públics socials de les Llars d’Infants Municipals per a les famílies sol·licitants i compensació a Educare per les bonificacions del curs 2020.
  • Execució del contracte d’obres corresponent al projecte de reforma de la coberta de l’Edifici de direcció de l’Escola Miquel Utrillo.
  • Aprovació de la concessió dels ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar per als alumnes d’Ensenyament de Primària, Secundària, Batxillerat, Formació Professional, P3, P4 i P5 del curs escolar 2020.