Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Afectacions noves mesures i restriccions per la Covid-19

Amb l’entrada en vigor del decret de la Generalitat de Catalunya sobre les noves mesures i restriccions per contenir la Covid-19, l’Ajuntament de Sitges anuncia l’afectació que tindran en l’àmbit local. Aquesta informació s’actualitzarà progressivament per explicar l’aplicació de la normativa en els diferents sectors. Tota la informació recollida es pot consultar a www.sitges.cat.

Les mesures i restriccions decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya (DOGC) tindran una vigència de 15 dies, revisable segons l'evolució de la situació epidemiològica per la COVID-19. A Sitges les adaptacions en l’àmbit cultural i esportiu són les següents:

ACTIVITAT CULTURAL

Sales Expositives

 • Adaptació dels nous aforaments al 50% i de les activitats culturals previstes amb motiu del Dia de l’Artista.

Adaptacions

Ajornaments

 • Exposició fotogràfica ‘Josep Maria Jornet’. Obrirà portes el divendres 23 d’octubre.
 • L’activitat ‘Visites arqueològiques al Puig de Sitges’, previstes a l’octubre, començaran al mes de novembre i s’allargaran fins a finals del mes de gener.

Cancel·lacions

 • S’han cancel·lat totes les inauguracions vinculades a les exposicions previstes els propers 15 dies: Katrina Hars, Josep Maria Jornet i Concursos Sanvisens i Pere Jou
 • Els concerts de piano 'Maria Canals porta cua', previstos el dissabte 17 d'octubre al Port d'Aiguadolç.

 

ACTIVITAT ESPORTIVA

A instàncies del PROCICAT, i arran de l’anunci oficial fet pel govern de la Generalitat de Catalunya, i les indicacions i recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, així com de les autoritats sanitàries per frenar els contagis per COVID-19, s’ha decretat l’ajornament de totes les competicions esportives previstes a Catalunya durant els propers 15 dies, a excepció de les d’àmbit estatal, internacional i professional

Les mesures específiques relacionades amb l’activitat esportiva són les següents:

 • Es poden utilitzar les instal·lacions i els equipaments esportius de caràcter lúdic amb control d’accés, sense superar el 50% de l’aforament.
 • S’ajornen totes les competicions esportives previstes, excepte les oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals.
 • Tancament d’espais esportius no supervisats.

L’ajornament no afectarà els entrenaments, ni els usuaris/àries de les instal·lacions esportives ni dels gimnasos, ja que les instal·lacions esportives que disposin de control d’accés es mantindran obertes, aplicant les mesures i protocols de seguretat ja establerts. En canvi, es posposen les competicions federades, escolars o privades de qualsevol categoria en l’àmbit català.

 

Utilització de les instal·lacions esportives municipals

Poliesportiu de Pins Vens, Camp de Futbol d’Aiguadolç, Camp de Futbol Nou Pins Vens, Rocòdrom Can Puça, i Espai de Petanca

De dilluns a divendres:

 • Entrenaments habituals, sempre complint els protocols i mesures de seguretat ja establerts (grups “bombolla”, control d’accés, neteja i desinfecció material esportiu,...)
 • Es manté la prohibició d’accés d’acompanyants i públic.
 • Queda totalment prohibida qualsevol tipus d’activitat esportiva que impliqui l’accés a la instal·lació de qualsevol equip o esportista que no formi part dels grups “bombolla” que fan ús habitual de les instal·lacions.

Dissabtes i diumenges:

 • Tancament de les instal·lacions per a la realització de qualsevol tipus de competició, excepte les oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals.
 • Obertura de les instal·lacions només per a la realització d’entrenaments d’equips i esportistes de categoria sènior, sempre complint amb els protocols i mesures de seguretat ja establerts (grups “bombolla”, control d’accés, neteja i desinfecció material esportiu,...) i amb reserva prèvia.
 • No es permet l’entrada de públic ni d’acompanyants.
 • Queda totalment prohibida qualsevol tipus d’activitat esportiva que impliqui l’accés a la instal·lació de qualsevol equip o esportista que no formi part dels grups “bombolla” que fan ús habitual de les instal·lacions.

 

Piscina Municipal

Obertura sense superar el 50% de l’aforament, sempre complint els protocols i mesures de seguretat ja establerts i amb reserva prèvia.

 

Tancament total

Pistes poliesportives i espais esportius a la via pública de lliure accés (inclòs Pista Poliesportiva de Les Botigues de Sitges, Parc de Calistènia i Skate Parc).