Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Consum amb els més necessitats

La cadena de supermercats inicia una campanya per lliurar productes alimentaris a Caritas i a Creu Roja per a que es destinin a famílies amb pocs recursos.

La cadena de supermercats Consum ha iniciat una campanya a Sitges per donar suport a les famílies amb menys recursos. Els productes recollits es destinaran a Caritas i a Creu Roja, des d'on s'encarreguen de la distribució posterior. Tots els productes donats per Consum, estan en perfecte estat, en cap cas han superat la data límit de caducitat, s'ha mantingut la cadena de fred i l'envàs està tancat.

De moment, Creu Roja recull alimentació infantil fins dels 0 als 18 mesos, mentre que Caritas recull bàsicament productes frescos com carn, refrigerats (menjar preparat), iogurts, embotits i alimentació seca per a infants majors de 18 mesos i adults. Tres cops per setmana voluntaris de Caritas s'encarreguen de la recollida d'aliments que distribueixen posteriorment a les persones més necessitades segons llistats facilitats per l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sitges i per criteris propis de l'entitat.

La campanya que es va iniciar a finals de juliol continuarà de forma indefinida, segons han explicat responsables de Consum.