Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Creu Roja inaugura una mostra sobre la seva història a Sitges

L’exposició, integrada per més de 50 fotografies, es va inaugurar amb una conferència sobre la història i l’activitat de Creu Roja, a càrrec de Sol Mias, membre del Dret Internacional Humanitari de Creu Roja a Catalunya.

L'Assemblea Local de Creu Roja  ha inaugurat una exposició sobre els 75 anys de presència de l'organització a Sitges. La mostra, que es pot visitar fins el 29 de juliol a l'Espai Pere Stämpfli, està integrada per més de 50 fotografies que més enllà de l'activitat local també mostren el treball de Creu Roja Catalunya.

Les imatges repassen els presidents que han format part de l'Assemblea Local i també mostren els actes més significatius en què ha participat l'entitat. Les imatges corresponents a Creu Roja Catalunya tenen un caràcter retrospectiu i històric, amb fotografíes corresponent a les tasques que l'organització va realitzar durant la Guerra Civil i la Segona Guerra Mundial.
 
L'exposició es va inaugurar divendres davant la presència de voluntaris i socis de l'entitat i es va complementar amb una xerrada sobre la història de Creu Roja Catalunya, a càrrec de Sol Mias, voluntària i membre del Dret Internacional Humanitari de Creu Roja Catalunya. Mias va resumir la història de l'organització i l'evolució de les activitats que han realitzat al llarg d'aquest temps, marcades principalment per la cultura de la pau i pel suport a les persones.