Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Culmina el tractament per evitar l’aparició de paneroles provinents del clavegueram

L’operació contempla la majoria de les clavegueres de Sitges i s’ampliarà allà on es detecti la presència d’aquests insectes.

La regidoria de Salut pública està culminant un tractament a la gran part de les clavegueres de Sitges per intentar evitar la presència de paneroles americanes. Aquesta és una acció preventiva amb l’objectiu d’evitar la molèstia que causen aquests insectes, que proliferen amb la calor i que ja s’ha detectat que comencen a tenir activitat.

La regidora de Salut pública, Elisabeth Pérez, explica que “aquesta és una actuació que ja es ve fent en els últims anys i que es va ampliant a mesura que es veu la presència de paneroles a noves zones”.

L’operació consisteix en l’aplicació d’una pintura insecticida al clavegueram de diverses zones del municipi. Avui divendres s’acaba la zona del Vinyet i dilluns comença la zona del nucli antic. Fins ara ja s’han tractat els claveguerams d’Aiguadolç i els Plans d’Aiguadolç, el Rocar (entre els carrers del Rocar - Avinguda de Vilafranca -Avinguda de les Flors - Carrer de Vidal i Barraquer - carrer de Josep Tarradellas i Camí de la Fita), Els Molins, les Cases Noves, la Sínia Morera, Montgavina, Garraf i la zona Vallbona a Les Botigues.