Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

El Gran Recapte d’aliments demana persones voluntàries

El Gran Recapte d’aliments demana persones voluntàries
El Gran Recapte d’aliments demana persones voluntàries
Les persones interessades poden inscriure’s a la pàgina web www.granrecapte.com. Els dies 22 i 23 de novembre se celebrarà aquesta iniciativa solidària que recollirà eoli, conserves i llet.

El Gran Recapte fa una crida a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans per ser voluntaris els dies 22 i 23 de novembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa solidària és contribuir a la campanya de recollida d'aliments bàsics per a les persones més necessitades.

Les persones interessades poden inscriure's a la pàgina web del Banc d'Aliments www.granrecapte.com. En aquest web els volutnaris podran seleccionar el supermercat de la vila i la franja horària. 

Els 4 Bancs d'Aliments de Catalunya duen a terme una nova edició d'El Gran Recapte, la desena, davant un context com l'actual per reduir l'exclusió social. Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. A Sitges, els aliments seran repartits als Centres de Distribució d'Aliments de Càritas Ajuda Fraterna i Creu Roja, dos entitats que lluiten contra la pobresa alimentària.

Els dies 22 i 23 de novembre, les persones participants podran donar aliments, especialment, llet, conserves i oli als punts de recollida i també com a novetat es podran fer donacions per internet.

Segons l'organització, al Gran Recapte del 2018 es van recollir 4.310.000 kg en més de2.926 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 28.313 persones voluntàries.