Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Evolució de la Covid-19 a Sitges

Sitges registra 12 casos positius nous en els darrers set dies, segons dades publicades avui pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Sitges ha sumat 12 casos positius nous per Covid-19 en els darrers set dies, segons les dades de darrera hora que publica avui dilluns el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En total, actualment hi han 21 casos actius a la vila.

Segons el web dadescovid.cat, Sitges va detectar entre el 20 i el 26 de maig un total de 12 casos nous. Des que es va iniciar la pandèmia, Sitges ha registrat un total de 1.607 casos positius i s’han realitzat 19.000 proves PCR, de les quals el 7,3% han resultat positives. La mitjana d’edat se situa en els 45,3 anys i s’han produït 70 defuncions.

A nivell comarcal, el Garraf ha tingut la darrera setmana un total de 79 casos nous confirmats amb PCR.

L’Ajuntament recorda que cal mantenir les mesures de seguretat sanitàries, entre les quals portar la mascareta; mantenir la distància social; rentar-se les mans regularment; així com evitar les trobades socials de més de deu persones, per contribuir a combatre la pandèmia.