Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Evolució de la Covid-19 a Sitges

Sitges registra 74 casos positius nous en els darrers set dies, segons dades publicades avui pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Segons les dades de darrera hora del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Sitges ha sumat 74 casos positius nous per Covid-19 i en total hi ha 208 casos actius a la vila.

Des que es va iniciar la pandèmia, Sitges ha arribat a un total de  2.567 casos positius. Fins el passat 25 de juliol, tal com recull el portal dadescovid.cat a Sitges s’han fet 22.691 proves PCR i 5.834 de test d’antígens, sumant un total de 28.525 proves des de l’inici de la pandèmia. La mitjana d’edat de l’històric de la pandèmia a Sitges se situa en els 39’94 anys, tot i que la setmana anterior aquest indicador estava als 35 anys. Des del març de 2020, Sitges ha tingut 71 defuncions per aquest virus. 

A nivell comarcal, el Garraf ha tingut un total de 733 casos nous confirmats amb PCR o test d’antígens, entre del 16 al 22 de juliol i hi ha 33 ingressats de tota la comarca.

L’Ajuntament recorda que cal mantenir les mesures de seguretat sanitàries vigents, entre les quals portar la mascareta quan no es pugui mantenir la distància social d’1,5 metres amb persones no convivents i cal mantenir-la sempre posada en espais interiors, a banda de rentar-se les mans sovint. A la nit, entre la una de la matinada i les 6 del matí, s’ha decretat el confinament nocturn, que tan sols es pot trencar per motius justificables.