Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Evolució de la Covid-19 a Sitges

Sitges registra 26 casos positius nous en els darrers set dies, segons dades publicades avui pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Sitges ha sumat 26 casos positius nous per Covid-19 en els darrers set dies, segons les dades de darrera hora del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Actualment hi ha un total de 51 casos actius a la vila.

Segons les dades publicades a www.dadescovid.cat des que es va iniciar la pandèmia, Sitges ha arribat a un total de 2.717 casos positius amb una mitjana d’edat de 39 anys. Fins el passat 7 d’agost, a Sitges s’havien fet 23.887 proves PCR i 6.361 tests d’antígens.

Des del març de 2020, Sitges ha tingut 73 defuncions. Un total de 15.714 persones de Sitges han rebut la segona dosi de vacunació. Pel que fa a la comarca del Garraf, hi ha hagut 162 casos positius en els últims 7 dies.

L’Ajuntament recorda que cal mantenir els consells de seguretat sanitàries vigents, entre les quals portar la mascareta quan no es pugui mantenir la distància social d’1,5 metres amb persones no convivents i mantenir-la sempre posada en espais interiors, a banda de rentar-se les mans sovint.

 

 

Marató de vacunació sense cita prèvia a Sitges el 17 d’agost

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya impulsa el proper 17 d’agost una marató de vacunació amb Pfizer i sense cita prèvia al CAP de Sitges. Hi podran anar persones majors de 12 anys, de 9 a 13 hores i de 15.30 a 19.30 hores, i caldrà presentar la targeta sanitària o document d’identificació (DNI, passaport, NIE, etc.).