Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Evolució de la Covid-19 a Sitges

Sitges registra 6 casos positius nous en els darrers set dies, segons dades publicades avui pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Sitges ha sumat 6 casos positius nous per Covid-19 en els darrers set dies, segons les dades de darrera hora del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Actualment hi ha un total de 15 casos actius a la vila.

Segons les dades publicades a www.dadescovid.cat des que es va iniciar la pandèmia, Sitges ha arribat a un total de 2.760 casos positius amb una mitjana d’edat de 40 anys. Fins el passat 2 de setembre, a Sitges s’havien fet 25.414 proves PCR i 6.784 tests d’antígens. Des del març de 2020, Sitges ha tingut 74 defuncions. Un total de 17.174 persones de Sitges han rebut la segona dosi de vacunació.

A la comarca del Garraf, hi ha hagut 72 casos positius entre el 27 d’agost i el 2 de setembre.

L’Ajuntament recorda que cal mantenir els consells de seguretat sanitàries vigents, entre les quals portar la mascareta quan no es pugui mantenir la distància social d’1,5 metres amb persones no convivents i cal mantenir-la sempre posada en espais interiors, a banda de rentar-se les mans sovint.