Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Evolució de la Covid-19 a Sitges

Sitges ha registrat 13 casos positius nous en els darrers set dies, segons el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament recorda l’ús de mascaretes, la distància interpersonal, l’ús de gels hidroalcohòlics i les reunions de menys de 6 persones, com a consells preventius contra la pandèmia.

Sitges ha sumat 13 casos positius nous per Covid-19 en els darreres set dies, segons dades de darrera hora del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Des que es va iniciar la pandèmia, Sitges ha registrat 368 casos positius. En total, s’han realitzat 4.396 proves PCR, de les quals el 8,58% han resultat positives. La mitjana d’edat se situa en els 55 anys i s’han produït 55 defuncions, segons les dades analitzades del portal www.dadescovid.cat. A nivell comarcal, el Garraf suma la darrera setmana un total de 121 casos nous confirmats PCR entre el 25 de setembre i l’1 d’octubre.

L’Ajuntament recorda que cal mantenir les mesures de seguretat sanitàries, entre les quals portar la mascareta; mantenir la distància social; rentar-se les mans regularment; així com no mantenir reunions de més de 6 persones, per contribuir a combatre la pandèmia.